В
Вори
Гостин
Mihael Ljubos.Ne e los sudijata.Ama mozele nekoj podobar da odberat
Не можи да се смени. Можи само на кирилица да биди, од Davor Josifoski во Давор Јосифоски.Davor Josifoski напиша:BTW.Ova nema vrska so temava no,dali znaete kako se menuva imeto kaj mene sto e Davor Josifoski da go smenam sakam.Koj znae neka postira!!!
Амаури? Од каде то сега?luge aj malce poveke za amauri mi kazete!celzi go saka toj.
inace "Drogba: ke ostanam vo celzi":uvo: amn
Дос Сантос е крило. Џо Кол нема вечно да е млад, Малуда изгледа ќе си оди, од Филипс нишо не видовме, Меси не иди... Шо ќе прајме само со Калу? Или ко шо реков погоре, можи и Роналдо да дој...(според гоал.цом)abe fantom i kaj ke go stavime dos santos??? a pa i onie drugite so ke gi kupat?krs krs mn. fudbaleri, a nikoj nejke da si ide...
kalou i joe nema da si idat, toa sigurno, a i lampi sigurno ke mu dadat pari on kolku so saka?
Не. Викендов, Спартак играше на друг стадион оти ја менувале вештачката со природна трева. Ама не била ко шо треба нешто...На вештачка трева ќе играт ?
pa tie mladite ke gi pustat!!!toj di santo i toj so ti e na avatar?Дос Сантос е крило. Џо Кол нема вечно да е млад, Малуда изгледа ќе си оди, од Филипс нишо не видовме, Меси не иди... Шо ќе прајме само со Калу? Или ко шо реков погоре, можи и Роналдо да дој...(според гоал.цом)
А да, Френк Јуниор нема врска со позицијата на Дос Сантос.
Арно за Ди Санто, ама не е крило тој.pa tie mladite ke gi pustat!!!toj di santo i toj so ti e na avatar?
aman be luge se dzvezdi!!!a ako dojde kike ne sum za celzi vise! a i nema sansi da go pustat.
Сама кажа шо е проблемо. Класични напаѓачи не се снаоѓаат добро на позиција крило. Најсвеж пример - Анри.pa i seva ne bese krilo pa go pustaa kako krilo da igra.
a koj ostana? pa van der vart, huntelar, berbatov (ne go sakam), villa, diego, gomez....