Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.035
Поени од реакции
83.467

Кога ќе видиш што добија ДУИ од преговорите, некако и жал ти станува што подзаборавија на Зибери... :icon_lol:
како подзаборавија?

па нели задњи сто дена он ќе биде заедно со Заев?

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.444
Поени од реакции
18.432
Одлично сега Ахмети има апсолутна власт, така да и на тие Албанци што не му беше јасно сега ќе му биде појасно кој му е крив кој му е прав.

На следните избори ќе му се придружам на @мкд владе и @Inglourious Basterd и ќе гласам за Ахмети.

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Ова на све личи, али на држава не личи. Вакви политичари треба на бесилка да идат, а не на избори. Веќе се години си губиме, но ова е врвот. За 10 години од сега очекувам апсолутна контрола од нивна страна зошто очигледно е...кој и да е на власт, гледа само да остане а го заболе за се друго.

M

Macedon1um

Гостин
Премиер без свој министер за финансии е развластен премиер. Целата економија отиде кај Дуи, плус сега и битното министерство за администрација.
Дефинитивно ќе биде забавно ова да се гледа.
Администрацијата мислам намерно им ја бутнаа на Дуи за они со Манчевски да не бидат тие што ќе бркаат Македонци веројатно членови на Дпмне од истата. Ова секако под услов дека навистина имаат намера да ја намалат за 20% што јас чисто се сомневам ама кој ги знае баш ќе видиме

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
"Македонецот"

Не шала на страна, реално ви личи ли на Македонец? Јас не му ги знам родителите но сум сигурен дека барем едниот родител му е ром т.е. муртињо без зезанција не е Македонец..Прегледај го приврзокот 262916
Стварно не разбирам кои ви се овие расистички коментари и анализи, мелези, црнци, половина родител му бил ова, третина од другиот она... мислам, гледајте го човекот по стручноста, не по расата.
Najgolema tragedija godinava e sho COVID19 ne e posmrtonosen.
Да бе, готово, еве сеа ќе умреме сите пошо Заев е нуб а и им даде пола Влада на Албанците...

Последно уредено:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.412
Поени од реакции
16.675
Стварно не разбирам кои ви се овие расистички коментари и анализи, мелези, црнци, половина родител му бил ова, третина од другиот она... мислам, гледајте го човекот по стручноста, не по расата.
У право си, стручноста не можат да му ја оспорат па затоа се служат со вакви ниски удари.
Ама ако ќе си легнат на брашното и таквите.

Последно уредено:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
Најдобра е онаа, ne se zamaram ja so politika, so mi e gajle site kradat, за утре кога децата ќе се разбудат во некоја друга држава, или во најмала рака нема да можат да прошетаат слободно до населбата, кога пола држава ќе стане мал Чаир
Затоа еве сега ти како многу загрижен и потресен од ситуацијава ќе организираш протести и ќе ги смениме [бицепс смајли].
Еве пошо ти ги критикуваш тие што не се замараат и мислат дека и онака сите крадат, кажи ми ти како си покорисен од нив? Тоа што пишуваш на форум?
Што направи ти во кое што не доби поддршка од другиве што „не се замараат со политика“?

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Затоа еве сега ти како многу загрижен и потресен од ситуацијава ќе организираш протести и ќе ги смениме [бицепс смајли].
Еве пошо ти ги критикуваш тие што не се замараат и мислат дека и онака сите крадат, кажи ми ти како си покорисен од нив? Тоа што пишуваш на форум?
Што направи ти во кое што не доби поддршка од другиве што „не се замараат со политика“?
Никако не сум покорисен, кога мислам на нив, мислам и на мене,, тотално се согласувам дека нема никаков придонес со пишување на форуми и дека јас и другите немаме никаква одговорност за сите понижувања кои ни се случија. Само се надополнив на претходното мислење.

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.205
Поени од реакции
22.830
Пописот, доколку се прави јер северен фиром, има да биде весела математика. Албанците комотно можат мнозинство да се пишат.

M

Macedon1um

Гостин
Кога сме веќе кај визијата и Саше Поликлинико...

Ма остајте вие тоа, јасна му е визијата на Саше дека само со дудлање и Сдсм на власт он може да лапа пари за реклами од 30тина фирми во Македонија

Кретенот лапа 5-6000 евра месечно па видете вие дали џабе се глупира

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203

Да бе, готово, еве сеа ќе умреме сите пошо Заев е нуб а и им даде пола Влада на Албанците...
Јао, еден стручен што е.. Стручен во продажба на се македонско, и во дудлање.

Член од
18 јануари 2018
Мислења
334
Поени од реакции
246
Никако не сум покорисен, кога мислам на нив, мислам и на мене,, тотално се согласувам дека нема никаков придонес со пишување на форуми и дека јас и другите немаме никаква одговорност за сите понижувања кои ни се случија. Само се надополнив на претходното мислење.
Ti neli beshe gasterbajter vo EU, zasho ushe si gubish vreme i go ispravash na Donijava?
Автоматски споено мислење:

Ти кажав, македоните/граѓаните на Северна Македонија, ///// како сакаш наречи ги. Тие што не излегоа да гласаат зошто не видоа алтернатива никаде.
Slobodno re4i severdonci, samo ne make
Makedoncite se grci, nie sme slavodonci, pederodonci, prodadenodusodonci, kurolapodonci, zotizaevodonci, gomnodonci, glupodonci, ofchodonci,
Nie, etnichkite, donci, sme nepriznati gomna

Последно уредено:
Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Тоа ти е катарзична постапка со цел личноста пишува патриотски постови да се чуствува подобро со себе, прочистено. Си го вади лебот некаде во Европа, ама не пропушта секој ден да напише минимум еден антизаев и еден антиалбанци пост. На тој начин ем заработува настрана од тука, ем се чуствува морално супериорен, затоа што ги напишал тие постови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom