Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.975
Ako ne ја тепат Севиља се за џабе ќе биди....нека ги наполнат батериите,Севиља изиграа многу јако со Рома, ама со Јунајтед вчера беа беда тешка...да не ги излажи вчерашниот натпревар,знаат да играат копилињата
tenor.gif

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Друже....... Којзнае што си гледал ти, убедливо најдобар играч на терен беше.
Стрим пуштив, добар беше.
Глеј ја пак, следи колку пасови утна, мене ми е у топ 5 играчи, ама утакмицава утна неколку лесни пасови.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.985
Поени од реакции
23.967
Од Шкриниар можеме да почнеме да се опростуваме. Мислам Манчестер Јунајтед ќе му е следна дестинација, или некој друг премиерлигашки клуб.
Според Романо,Кумбула и Тонали имаат договорени услови со Интер, само уште клубовите да се договорат околу цената. Дефанзивата со Бастони,Де Вриј,Годин и Кумбула е сосема солидна.
Доколку успееме да обезбедиме и солиден лев бек, мислам дека сме спремни за следна сезона.

Наинголан и Перишиќ остануваат енигма, вториов мислам дека е невозможно да очекуваме да се врати, а реално не е ни потребен.
Наинголан би сакал да го видам, ама нема да ме чуди и да иде на продажба.
Од овие што се во тимот, многу би сакал да ги видам Гаљардини и Кандрева продадени. Пре би со Дамброзио како бекап опција за Хакими (или Хакими како бекап опција за имбата Дамбро :D )
Гаљардини не можам да го гледам повеќе. Како може воопшто играч со вакви квалитети да игра за Интер а притоа и да е незаменлив.
Вчера иако цел тим играше супер, се гледа дека везе нема. Едно пет пати излета непотребно, кога тргна напред со преголем фор ја изгуби топката па направи фаул...а требаше само да му ја подаде на Бираги. Единствена добра работа од него е што константно фаулира и ја успорува играта на противникот, претпоставувам тоа е целта на Конте, ама плиз, купувајте друг на таа позиција, многу му беше на братот Роберто.
Весино не постои, исто како Асамоа. Сенси влезе малку што значи е опоравен од повредата, ама незнам дали Интер ќе го откупи. Би сакал да е наш играч...

Како и да е, трофеј во ЛЕ е многу посакуван а со тоа очекувам и супер кампања во ЛШ наредна сезона од причина што ќе бидеме во прв барабан и релативно лесна група би требало да имаме.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Јас ќе навивам за Интер кога ќе играат со Севиља. Време е Интер да освои нешто. Овде има фанови на Итер кои се помлади од 25 години, тие не ни знаат какво е чуството нивниот клуб да освои некој трофеј.

Форца Интер!

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Баш вчера изгина ушлето, доминираше. Исто и Д'Амброзио:)

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.255
Поени од реакции
10.351
Јас ќе навивам за Интер кога ќе играат со Севиља. Време е Интер да освои нешто. Овде има фанови на Итер кои се помлади од 25 години, тие не ни знаат какво е чуството нивниот клуб да освои некој трофеј.

Форца Интер!
2020 - 2010 = 10 години пост.
25 - 10 = 15 годишна возраст.

Ваљда памтат триплета.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837

Форца Интер!
За малку ќе испаднеше смешен, ама ја утна годишната возраст, да кажеше има тука дечки по 15-16 години, така иде некако:)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
За малку ќе испаднеше смешен, ама ја утна годишната возраст, да кажеше има тука дечки по 15-16 години, така иде некако:)
Па фактички тие од 15-16 се помлади од 25 ко што кажа. :icon_lol:

Секако дека 15 годишен копиљ ќе навива за Интер, роден 2005та, 2015-16та да почнал да разбира фудбал и да гледа Интер 9то место на табела со Џиги Мацари тренер, главен играч Гуарин, командант на везниот ред Валтер Гаргањо, Здравко Кузмановиќ како еден културен и дисциплиниран плејмејкер, Гари Медел изваден од ланец, Јан Мвила и во дефанзива големиот Хуго Кампањаро со гумена вилица, Андреа Ранокија и Хуас Хесус. Да не ги заборавиме брзите и убитачни КРИЛЕСТИ бекови, Додо, Нагатомо, Џонатан, Переира, Ансалди.

Ние сме бе тие над 25 години, изгорени и умрени фанови, сум осетил триплете на 17 години еве 10 години веќе ја барам смислата на моето постоење.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
Па фактички тие од 15-16 се помлади од 25 ко што кажа. :icon_lol:

Да, ама и тие што се 23-24 години се помали од 25, само што разликата е што тие го памтат триплетето, не ми филозофирај тука фактички мактички:P

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.789
Весино не постои, исто како Асамоа
Заборавивме дека постои Асамоа, никој и не прашува каде е што прави... мислам, нема нешто потажно од ова, подобро да те пцујат секоја недела како Кандрева отколку да заборават дека си жив :pos:

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.363
Заборавивме дека постои Асамоа, никој и не прашува каде е што прави... мислам, нема нешто потажно од ова, подобро да те пцујат секоја недела како Кандрева отколку да заборават дека си жив :pos:
Traj si i paricki klaj si u dzeb.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.268
Поени од реакции
13.223

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.545
Поени од реакции
7.083
Пролетта дрвата му стасале, земал 2 дена отсуство, заглавил во Гана, не може да се врати.

Kajgana Shop

На врв Bottom