Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чим тргнало ај и ја да честитам!!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
па сеа дома играт ;)

искрено мислам дека челзи се во поповолна ситуација од Ману за освојвање на ЛШ. Како прво манлестер е под притисок за задржвање на шансите за титулата во ЕПЛ, додека на Челзи попримрна им е титулата во ЛШ.

а

cestito plasman vo finale na site fanovi na chelsea................

Честито титула во ЛШ :helou:

па сеа дома играт ;)

искрено мислам дека челзи се во поповолна ситуација од Ману за освојвање на ЛШ. Како прво манлестер е под притисок за задржвање на шансите за титулата во ЕПЛ, додека на Челзи попримрна им е титулата во ЛШ.

а
Напротив! Челзи е под притисок оти на крај крајева потешко е да бркаш водство, отколку да задржиш!! А во ЛШ Челзи нема да игра против Силвестре, Нани и Флечер! ;)

Точно дека е полесно да чуваш водство, али сепак не мислам дека Челзи не се надева на ЕПЛ, мислам дека ќе ја бркаат ЛШ.

Али ќе покажи времето, ако се прашвам јас, уште се надевам на математички возможна титула на Арсенал во ЕПЛ :)

a bre vikam za mecot so Man U.taka mi dojde zborot 98 min.na penalot na Carrick mislev.razbiras??? ne go gledav mecot so liverpool i ne komentiram.sigurno ste bile podobri i zatoa ste pobedile.

da. kako sto celzi bese podobar od mancester u sabotata, taka i sega.neli?
:wink::wink::wink::wink::wink:

vide negde deka ja fati so raka??? ili deka viknale navivacite od toj del si siguren.topkata konstanto go mavna i vo nogata,taka da nisto ne se gledase vo ponoventata snimka.
Еве ти линк:
Гледај во 2 минута и 5та секунда од клипо.
РАката на Керик му е испружена и топката удира некаде во подлактицата. Не е пенал, а? Абе ај чутете аман сте веќе! Барем да беше во право ај, ама не си...

Постот што е над мене не држи вода ама баш ич. Абрамович оти е од Русија не значи дека игра на домашен терен, и не значи ако има пари дека судиите ќе ги купи. Тие судии се пуштени од Уефа и мислиш ли дека ќе си ги ризикуваат работите за парите на Роман ?

Иначе честито на фановите на Челзи, навивав за вас на оваа утакмица и среќно во Русија.
Абе и во Премиер не ризикуваат, не само тие од УЕФА. Само фрустрациите се големи кај некои фанови, па вела Абрамович ги купувал судиите:toe:

И една минута од „тепачката“ Косачи на трева vs Играчи:)
Видете ја само реакцијата на тој од Челзи. Дури и редаро го турна. ЗА таква реакција да се предизвика кај човек, треба озбилна провокација. Зато и Тевез и Евра и сите останати нека идат у п.м.!!!

Честитки за повеќе од заслужената победа на Челзи.
Конечно им се врати на Ливерпул, баш ми беше мило кога трипати крцкаше мрежата на Рејна, за разлика од пред три години кога шутот на Луис Гарсија ни гол линијата не ја помина.
Ме нервираше само чувањето на водството од 1:0 во второ полувреме. На тимови како Ливерпул само нашибај им голови додека можеш (како што тоа Челзи го направи во првото продолжение), па после нека се чудат што ги снашло.
И повторно Челзи(како и последниве неколку сезони) до сам крај на сезона е во борба за трофеј, на мое големо задоволство и во ЛШ.
И повторно Ливерпул немоќен во првенство( како и последниве неколку сезони), повторно ќе бидат среќни со 4то место и поволна ждребка за трето квалификациско коло од ЛШ.
Многу среќа и успех за сините од Стенфорд во финалето во Москва!

Честит пласман и на Манчестер да ги растурите во финалето:).

И уште една заслужена победа неделава по онаа со Манчестер. Честито и земете им ги титуливе на Манчестер нека се исплачат малку

e ova e prav navicaj da cestita a ne vie klosari edni.inace finale smeeee i nikoj nisto ne ni moze.a ti cementarec kako prvo nikot ne ti cini kamo li za dr.seljak tipicen BRK

Ај честито пласман во ЛШ па ако можите освојтеја и титулата :)

ама сепак не е на одмет уште малку уживанција за фановите и симпатизерите на Челзи на сметка на црвените од Енфилд.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom