Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И јас почитувам судиски одлуки откако ке тепа мојот тим! :nenene:

Поништен гол за Челзи!!!!
Во корист на мојо тим е?!
Вие и да тепате и да губите, за судите се жалите.
Ја никош се неам пожалено за судија, кај сакаш барај, нигде не сум напишал такво нешто.

Конечнооооооооо финалееееееееееееееееее !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Море пичкати мајчина заминувај оттука!!!!!!!!!!!!!

hahahahahahahahahahahahahaha лудак!!!

он/мене ми е само мило што Шевченко осети каква таква победа нас Ливерул за него ајде нека иде...највеќе жал ми е Торес ама има години пред него ке гази он допрва....значи со среќа

Поништен гол за Челзи!!!!
Во корист на мојо тим е?!
Грешка напишав, го поправив ама не си видел! ОК е! Само да не тепаше Челзи дали ќе поштуваше судиски одлуки????

магијата била у Аврам Грант бе...до сеа сте имале можда бош тренер хаха

Грешка напишав, го поправив ама не си видел! ОК е! Само да не тепаше Челзи дали ќе поштуваше судиски одлуки????

За сите чори, слепи и со слични маани:
Првио гол:
http://www.goalvideoz.com/watch/2600-cheslea-1-vs-liverpool-april-30-2008-champions-league/
Гледајте внимателно до крај, и видете на забавената снимка во 23 секунда од целиот клип, во која позиција е вториот играч на Ливерпул во одбраната броено одоздола во однос на Калу (изгледа Хипија е). НЕМА ОФСАЈД!!!

Вторио гол:
http://www.goalvideoz.com/watch/2602-chelsea-2--liverpool-1-champions-league-2008-/
Гледајте внимателно во 6та секунда од клипот, како тој од Ливерпул (пак Хипија че да е) стартува директно на ногата на Балак!
ЧИСТ ПЕАНЛ!!!

Третио гол:
http://videos.sapo.pt/8zZmRzBqMAG0djK2zuhB
Пак гледајте внимателно во 12 секунда од клипот, и споредете ја позицијата кога втрчува Анелка со позицијата на централнио дефанзивец на Ливерпул кој е околу 16-никот. ПАК НЕМА ОФСЈАД!!!

И појќе да не сте зуцнале за голојте, оти сите се РЕГУЛАРНИ И ЧИСТИ КО СОЛЗА!!!!

После еден ваков преглед на головите, и гледање на анализата на ХРТ 2 по натпреваро за спорните моменти, ДА!!!

hahahahahahahahahahahahahaha лудак!!!

он/мене ми е само мило што Шевченко осети каква таква победа нас Ливерул за него ајде нека иде...највеќе жал ми е Торес ама има години пред него ке гази он допрва....значи со среќа

da dade gospod avionot nakaj moskva da im se srusi

Ја лудак?! Глеј шо пишува!!!
Да даде Господ Пензионерскиот Дом Милан да се распадни еднаш засекогаш и при следниот авионски лет, авионо да падни и никој жив да не остани!!! Задоволен?
Само шо ја не го мислам то шо го напишав сега, за разлика од овај погоре.

aj cestito pobeda.ne go gledav mecot taka da ce se vidime vo Moskva.mi mirisa na odmazda od mecot na Stamford Bridge.pozz

Ti mirisa na tebe gelot na Ronaldo. Vo Mosvka ke pobedime i ke se vide koj e koj.

Не сте осетиле авионска несреќа на тимот затоа така пишувате... :)

Ti mirisa na tebe gelot na Ronaldo. Vo Mosvka ke pobedime i ke se vide koj e koj.

oooooooo da vidis kako mirisa gelot.da si kupis i ti takov.vo moskva ce sudi kade kade pokvaliteten sudija i nema vo 98min da sudi penal za vas,da ne se nadevate toa.

oooooooo da vidis kako mirisa gelot.da si kupis i ti takov.vo moskva ce sudi kade kade pokvaliteten sudija i nema vo 98min da sudi penal za vas,da ne se nadevate toa.

За сите чори, слепи и со слични маани:
Вторио гол:
http://www.goalvideoz.com/watch/2602-chelsea-2--liverpool-1-champions-league-2008-/
Гледајте внимателно во 6та секунда од клипот, како тој од Ливерпул (пак Хипија че да е) стартува директно на ногата на Балак!
ЧИСТ ПЕАНЛ!!!
И појќе да не сте зуцнале за голојте, оти сите се РЕГУЛАРНИ И ЧИСТИ КО СОЛЗА!!!!

Прво, 98 минута од 120 вкупно.
Второ, разбирам оти можи не ти се гледа па еве малку со поголеми букви. Види го клипо, односно голо, па после кажувај, разбра?

абе у москва тепа Челзи, игра на домашен терен :smir:

Финалето ке се одигра со реално најдобрите тимови во моментов кои доаѓаат од најаката лига во светот Премиер лига!Манчестер Јунајтед и Челзи се борат и во Англија за титулата и за лига на шампиони,според мене шансите за победа во Премиер лигата се далеку за Манчестер а во Лига на Шампиони според ова што го читам и кога ке размислам дека Абрамович ке направи атмосфера се одлучувам за Челзи!Нека победи подобриот!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom