Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Има за клубови надвор од Европа. За европските клаузулата е 700 милиони евра.
Значи во ИнтерНационале смее без оштета...
Не си оди Меси од Барса, прави притисок за предвремени претседателски избори и големи промени во Барса...
Здравје, за година - две ќе си отиде во Аргентина за да се докаже и во друга лига :D .

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.593
Поени од реакции
13.963
Значи во ИнтерНационале смее без оштета...
Не си оди Меси од Барса, прави притисок за предвремени претседателски избори и големи промени во Барса...
Здравје, за година - две ќе си отиде во Аргентина за да се докаже и во друга лига :D .
Или лежи на некој остров сега, го боли кур што ќе било со Барса, ќе лапне и следна сезона 50 милиони, има нарачано нова марионета за тренер и другарчињата да не му ги чепкаат, за друго глава нека кршат :D ова најверојатно ми изгледа, тикви што ќе ги има овие задоволства во друг тим за да бега :)

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Тоа и јас го велам... Да отиде во друг клуб ќе треба да трча, да игра... Вака во Барса кога сака игра, последниве натпревари го гледам 3 км оди, 1 км трча кога има топка во него и напаѓа директно кон гол...

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.593
Поени од реакции
13.963
Тоа и јас го велам... Да отиде во друг клуб ќе треба да трча, да игра... Вака во Барса кога сака игра, последниве натпревари го гледам 3 км оди, 1 км трча кога има топка во него и напаѓа директно кон гол...
Јас искрено имам поделено мислење дали треба да замине летово или не. Од една страна нормално е да сакаш најдобриот играч да игра во твојот тим, да не правам муабет каква реклама е за клубот и колку милиони навивачи привлекува кон клубот и се тоа. Но, од друга страна ако сакаме нов проект, со него не е можен реално. Прашање на време е до кога ќе игра на највисоко ниво и можеби ова е последна шанса да се искешира јако или да се трампа за некои играчи. Пример во Сити за Де Брујне и Бернардо/Стерлинг.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Јас искрено имам поделено мислење дали треба да замине летово или не. Од една страна нормално е да сакаш најдобриот играч да игра во твојот тим, да не правам муабет каква реклама е за клубот и колку милиони навивачи привлекува кон клубот и се тоа. Но, од друга страна ако сакаме нов проект, со него не е можен реално. Прашање на време е до кога ќе игра на највисоко ниво и можеби ова е последна шанса да се искешира јако или да се трампа за некои играчи. Пример во Сити за Де Брујне и Бернардо/Стерлинг.
Не верувам дека Сити би го дал Де Брујне и Глава за глава трампа да понудат Барса. Меси е одличен и ко играч и за маркетиншки цели ама рачунај да даат 2 млади играчи што имаат огромен квалитет од кој едниот е моментално можеби и најдобриот ( во најмала рака еден од најдобрире 5 ) плејмејкери во свет. Не ми држи вода таква трампа на 2 ограчи на сити или пак и сано де брујне за меси.

Меси со Лаутаро може да се деси ако се поклопат повеќе коцки, што јас као фан на интер и не сум баш за. Сакам да го видам Меси у Интер ама не би да го дадат Лаутаро за него :)

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.593
Поени од реакции
13.963
Не верувам дека Сити би го дал Де Брујне и Глава за глава трампа да понудат Барса. Меси е одличен и ко играч и за маркетиншки цели ама рачунај да даат 2 млади играчи што имаат огромен квалитет од кој едниот е моментално можеби и најдобриот ( во најмала рака еден од најдобрире 5 ) плејмејкери во свет. Не ми држи вода таква трампа на 2 ограчи на сити или пак и сано де брујне за меси.

Меси со Лаутаро може да се деси ако се поклопат повеќе коцки, што јас као фан на интер и не сум баш за. Сакам да го видам Меси у Интер ама не би да го дадат Лаутаро за него :)
Не знам дали е посмешно Меси за Лаутаро или тоа дека не би го дал него за Меси :ROFLMAO: пријател, цел тим би го дал Интер за Меси ако овај би сакал да оди таму.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Не знам дали е посмешно Меси за Лаутаро или тоа дека не би го дал него за Меси :ROFLMAO: пријател, цел тим би го дал Интер за Меси ако овај би сакал да оди таму.
Јас зборам лично за мене. Лаутаро има 22 мислам дека. 11 годинки разлика се. Не го потценувам Меси воопшто само јас личноне би сакал таква трампа. Барса и така и така беше тргната по Лаутаро, 100+ милки се спомињаа тогаш ако ти текнуе.

Бај д веј, се смееш за Лаутаро со Меси трампа (плус некоја доплата и слично) а викаш Меси за Де Брујне и Силва/Стерлинг... damn bro... :D

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.593
Поени од реакции
13.963
Јас зборам лично за мене. Лаутаро има 22 мислам дека. 11 годинки разлика се. Не го потценувам Меси воопшто само јас личноне би сакал таква трампа. Барса и така и така беше тргната по Лаутаро, 100+ милки се спомињаа тогаш ако ти текнуе.

Бај д веј, се смееш за Лаутаро со Меси трампа (плус некоја доплата и слично) а викаш Меси за Де Брујне и Силва/Стерлинг... damn bro... :D
Па кој е Лаутаро во споредба со Де Брујне и Силва/Стерлинг, тешко е да се спореди.

Во меѓувреме Куман е нов тренер на Барса, наскоро официјално.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.593
Поени од реакции
13.963
Колку е безвредна дискусијата покажува фактот дека Меси не знае да бекне англиски, а не пак да оди таму да игра и да живее :D ко шо пиша некој претходно, многу поверојатно е да си замине дома во Њуелс олд бојс.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Па кој е Лаутаро во споредба со Де Брујне и Силва/Стерлинг, тешко е да се спореди.

Во меѓувреме Куман е нов тренер на Барса, наскоро официјално.
Јас не го споредив лаутаро со Кдб или силва. Ова ми враќаш за вчера... ако ако.
Шала на страна, Лаутаро е играч за којшто беше веќе заинтересирана Барселона за којшто интер бараше над 100 милиони евра. Меси за колку можат да го дадат барса? Затоа и го спомнав Лаутаро како некоја си опција шо Интер и Барса можеби ја разгледуваатако стварно Меси сака да си иде летово. Не заборавај и ти дека Меси е далеку од тој играч што беше. Уште вреди и би бил прва постава у билокоја екипа у европа, тоа не го негирам, само уште колку ќе може и на ова ниво даогра никој не знае :)

KDB mlad a toj 29 godini da ne recam vrsnici so messi hah
Сакав Помлади да пишам, ма бед. ама нема везе. Се си мислев дека КДБ е 27 години, као и да е, 29 години за везњак е прајм, уште 2-3 сезони фул требада ги истера шред даму падне форма,за Силва или Стерлингне коментираме ич. Меси почна да паѓа малцеу форма,што е и нормално човекот е еден од најдобрите што некогаш искочиле на терен, ненормално висок стандарт има поставено, но годините си идат, никој не може против тоа, ние муабет правиме за сега - следна сезона и слично.. :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.841
Lautaro ne, jer lautaro saka da igra so mesi u ekipa. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom