Значи во ИнтерНационале смее без оштета...Има за клубови надвор од Европа. За европските клаузулата е 700 милиони евра.
Или лежи на некој остров сега, го боли кур што ќе било со Барса, ќе лапне и следна сезона 50 милиони, има нарачано нова марионета за тренер и другарчињата да не му ги чепкаат, за друго глава нека кршатЗначи во ИнтерНационале смее без оштета...
Не си оди Меси од Барса, прави притисок за предвремени претседателски избори и големи промени во Барса...
Здравје, за година - две ќе си отиде во Аргентина за да се докаже и во друга лига.
Јас искрено имам поделено мислење дали треба да замине летово или не. Од една страна нормално е да сакаш најдобриот играч да игра во твојот тим, да не правам муабет каква реклама е за клубот и колку милиони навивачи привлекува кон клубот и се тоа. Но, од друга страна ако сакаме нов проект, со него не е можен реално. Прашање на време е до кога ќе игра на највисоко ниво и можеби ова е последна шанса да се искешира јако или да се трампа за некои играчи. Пример во Сити за Де Брујне и Бернардо/Стерлинг.Тоа и јас го велам... Да отиде во друг клуб ќе треба да трча, да игра... Вака во Барса кога сака игра, последниве натпревари го гледам 3 км оди, 1 км трча кога има топка во него и напаѓа директно кон гол...
Не верувам дека Сити би го дал Де Брујне и Глава за глава трампа да понудат Барса. Меси е одличен и ко играч и за маркетиншки цели ама рачунај да даат 2 млади играчи што имаат огромен квалитет од кој едниот е моментално можеби и најдобриот ( во најмала рака еден од најдобрире 5 ) плејмејкери во свет. Не ми држи вода таква трампа на 2 ограчи на сити или пак и сано де брујне за меси.Јас искрено имам поделено мислење дали треба да замине летово или не. Од една страна нормално е да сакаш најдобриот играч да игра во твојот тим, да не правам муабет каква реклама е за клубот и колку милиони навивачи привлекува кон клубот и се тоа. Но, од друга страна ако сакаме нов проект, со него не е можен реално. Прашање на време е до кога ќе игра на највисоко ниво и можеби ова е последна шанса да се искешира јако или да се трампа за некои играчи. Пример во Сити за Де Брујне и Бернардо/Стерлинг.
Не знам дали е посмешно Меси за Лаутаро или тоа дека не би го дал него за МесиНе верувам дека Сити би го дал Де Брујне и Глава за глава трампа да понудат Барса. Меси е одличен и ко играч и за маркетиншки цели ама рачунај да даат 2 млади играчи што имаат огромен квалитет од кој едниот е моментално можеби и најдобриот ( во најмала рака еден од најдобрире 5 ) плејмејкери во свет. Не ми држи вода таква трампа на 2 ограчи на сити или пак и сано де брујне за меси.
Меси со Лаутаро може да се деси ако се поклопат повеќе коцки, што јас као фан на интер и не сум баш за. Сакам да го видам Меси у Интер ама не би да го дадат Лаутаро за него![]()
Јас зборам лично за мене. Лаутаро има 22 мислам дека. 11 годинки разлика се. Не го потценувам Меси воопшто само јас личноне би сакал таква трампа. Барса и така и така беше тргната по Лаутаро, 100+ милки се спомињаа тогаш ако ти текнуе.Не знам дали е посмешно Меси за Лаутаро или тоа дека не би го дал него за Месипријател, цел тим би го дал Интер за Меси ако овај би сакал да оди таму.
Па кој е Лаутаро во споредба со Де Брујне и Силва/Стерлинг, тешко е да се спореди.Јас зборам лично за мене. Лаутаро има 22 мислам дека. 11 годинки разлика се. Не го потценувам Меси воопшто само јас личноне би сакал таква трампа. Барса и така и така беше тргната по Лаутаро, 100+ милки се спомињаа тогаш ако ти текнуе.
Бај д веј, се смееш за Лаутаро со Меси трампа (плус некоја доплата и слично) а викаш Меси за Де Брујне и Силва/Стерлинг... damn bro...![]()
И на разлика од четири години се викало дека се врсници?KDB mlad a toj 29 godini da ne recam vrsnici so messi hah
Јас не го споредив лаутаро со Кдб или силва. Ова ми враќаш за вчера... ако ако.Па кој е Лаутаро во споредба со Де Брујне и Силва/Стерлинг, тешко е да се спореди.
Во меѓувреме Куман е нов тренер на Барса, наскоро официјално.
Сакав Помлади да пишам, ма бед. ама нема везе. Се си мислев дека КДБ е 27 години, као и да е, 29 години за везњак е прајм, уште 2-3 сезони фул требада ги истера шред даму падне форма,за Силва или Стерлингне коментираме ич. Меси почна да паѓа малцеу форма,што е и нормално човекот е еден од најдобрите што некогаш искочиле на терен, ненормално висок стандарт има поставено, но годините си идат, никој не може против тоа, ние муабет правиме за сега - следна сезона и слично..KDB mlad a toj 29 godini da ne recam vrsnici so messi hah
Lautaro ne, jer lautaro saka da igra so mesi u ekipa.Не знам дали е посмешно Меси за Лаутаро или тоа дека не би го дал него за Месипријател, цел тим би го дал Интер за Меси ако овај би сакал да оди таму.