UEFA Europa League

Член од
5 март 2018
Мислења
16.982
Поени од реакции
19.334
Шала на страна, фали уште Шахтјор, Лајпзиг и Лион да напраат изненадување и комотно може да се става крај на годинава... :D

Замисли си супер куп Шахтјор - Лајпзиг
Па 2020 какви чуда се исподесија тоа сценарио е се поблиску :)

Член од
14 април 2012
Мислења
32.822
Поени од реакции
67.185
Штета за форумов што ќе нема Јунајтед - Интер финале, ќе гореше темава :D Иначе, апла очигледно беше дека паднаа Јунајтед и нејасно ми беше и мене зошто не прави измени Солскер, ама ја видов клупата и.. Џејмс, Матиќ и евентуално Игало, другото не знам дали припаѓа во категорија фудбалери.

Иначе, не дека е негова директна кривица голот, ама што истрипа Мегваер што се изврте така бе?
На скоро миљарда евра потрошени. Доволно говори за трансфер политиката од порано.

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
На скоро миљарда евра потрошени. Доволно говори за трансфер политиката од порано.
Ќе се насмеев, ама фан сум на Барса, слично сценарио проживувам... Иначе, кога ги испокупија Рохо, Блинд, Ди Мариа, апла очигледно беше дека прават тешки глупости и носат играчи ради реда, без стратегија и план како би играле формациски на теренот. Не дека не донесоа квалитетни играчи, ама џабе кога се тоа беше без концепт. Истото го направи и Барса со Кутињо, Дембеле, Гризман, за везњаците па да не зборам, Видал и Паулињо беа најистакнати играчи во офанзивниот дел од средниот ред на Барса, да тоа стигнав да го проживеам :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Prviot gol neregularen na Sevilja trebase da go ponistat preku varot, od istata akcija golot padna, no sega e dzabe koga stavat nula od sudii na najbitni natprevari.
Није ти ово енглеска друженце па да ви свират судии под влијаниехехехехеххехехеххехехехеххехе

П.с. вар не се употребува за аут, мислам и лани имаше ваква ситуација со Реал ако ме се лажам во ЛШ.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.163
Поени од реакции
46.287
Prviot gol neregularen na Sevilja trebase da go ponistat preku varot, od istata akcija golot padna, no sega e dzabe koga stavat nula od sudii na najbitni natprevari.
ако мислиш на аутот, не гледаат вар за такви глупости, фаул само ако е у прашање или игра со рака, аут не, корни исто така. Прекин на игра имаш тука, пак почнуваш акција од 0 така да нема што да им се замери на судиите за ова бидејќи конкретно за аути многу често знаат да погрешат. Уште за тоа да се глеа ВАР и тури му курот на фудбалот.
Е сеа ваљда мислиш на ова, ако е конкретно аутов, тогаш ништо нерегуларно нема тука.

п.с. исто и ако судијата свирне пример фаул за севиља, а не било фаул, не дека ќе вратат со вар ако после тој фаул падне гол, и тоа без разлика на кој дел од теренот е напраен.

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
ако мислиш на аутот, не гледаат вар за такви глупости, фаул само ако е у прашање или игра со рака, аут не, корни исто така. Прекин на игра имаш тука, пак почнуваш акција од 0 така да нема што да им се замери на судиите за ова бидејќи конкретно за аути многу често знаат да погрешат. Уште за тоа да се глеа ВАР и тури му курот на фудбалот.
Е сеа ваљда мислиш на ова, ако е конкретно аутов, тогаш ништо нерегуларно нема тука.

п.с. исто и ако судијата свирне пример фаул за севиља, а не било фаул, не дека ќе вратат со вар ако после тој фаул падне гол, и тоа без разлика на кој дел од теренот е напраен.
Varot se upotrebiva za vakvi greski, od taa akcija padna golot, nemase prekin na igrata, greska si.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.206
Поени од реакции
25.394
Није ти ово енглеска друженце па да ви свират судии под влијаниехехехехеххехехеххехехехеххехе

П.с. вар не се употребува за аут, мислам и лани имаше ваква ситуација со Реал ако ме се лажам во ЛШ.

На Реал - Ајакс гледаше ВАР за голот, бидејќи имаше сомнение дека топката излезе од аут линијата.
Тогаш голот на Ајакс се призна поради не среќа на Реал, бидејќи не можеа да најдат агол каде се гледа дали целосно топката ја помина аут линијата и ли не.
Во вакви случаеви, кога нема убедливи докази дека голот е нерегуларен, истиот не се поништува.

real-madrid-ajax-var_1pu5hh8ea80uc18w8bsk0xo4wu.jpg

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
На Реал - Ајакс гледаше ВАР за голот, бидејќи имаше сомнение дека топката излезе од аут линијата.
Тогаш голот на Ајакс се призна поради не среќа на Реал, бидејќи не можеа да најдат агол каде се гледа дали целосно топката ја помина аут линијата и ли не.
Во вакви случаеви, кога нема убедливи докази дека голот е нерегуларен, истиот не се поништува.

Прегледај го приврзокот 262768
Махахахаххахљхахханчеста

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.030
Поени од реакции
11.667
Тогаш се гледаше дали топката го напушти теренот, исто како што би била ситуација кога напаѓач вади топка од гол-аут, по кој неговиот тим дава гол.
ВАР не се користи во ситуации кога има сомнеж дали е правилно досуден фаул (освен пенал), аут или корнер.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.679
Поени од реакции
5.307

Прегледај го приврзокот 262768
Ги поздрави вчера овој у белово

Член од
17 август 2009
Мислења
3.679
Поени од реакции
5.307
Или ќе им дадат утешно учество у Тачи оил куп

Kajgana Shop

На врв Bottom