JB00F
DDoS
- Член од
- 21 јануари 2014
- Мислења
- 3.771
- Поени од реакции
- 3.122
Џабе следна брат, 2022 ни е једина надежТагнете ме коа ќе почне следна сезона. Немам живци да гледам, секоја трка само се нервирам.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џабе следна брат, 2022 ни е једина надежТагнете ме коа ќе почне следна сезона. Немам живци да гледам, секоја трка само се нервирам.

Ферари по грешка shut down на другата кола и направија. <3
Фетел се извади оваа, добро е обели образ колку толку, се спаси да не го бркаат на сред сезона. Ни во најмал интерес не им е да саботираат намерно една од колите, особено не кога се во ваква криза а и секако конструкторските поени се многу побитни од возачките. Едноставно на човекот не му иде, дали изгуби мотивација или не може да се прилагоди на сетапот не се знае. Се надевам релативно добриот резултат денес ќе го извади од депресија малце.Расел е наследник на Хамилтон во Мерцедес то е завршено, Норис тешко дека Мекларен ќе го пуштат, многу ќе зависи каков болид ќе спремат за 2022. Ја реков Хулк одма би го земал во Редбул, ама Хулк нема да прифати да му биде папет на Макс тоа е проблемотЈас би го повикал Расел или Норис во РБ, ниту Албон ниту Квјат нити Гасли ама таква им е политиката во РБ да ги форсираат возачите од нивниот кампус.
Хулк е џомба. Ред Бул џомби не сакаат. Пиленца само, и тоа по можност, од нивниот кокошарник.Ја реков Хулк одма би го земал во Редбул
Вебер беше последенХулк е џомба. Ред Бул џомби не сакаат. Пиленца само, и тоа по можност, од нивниот кокошарник.
Стварно, кој е последниот постар возач кој возел за Ред Бул? Дејвид Култхард, пред 100 години? Или имаше и некој друг во меѓувреме на кој не ми текнува?
Автоматски споено мислење:
А, да, и Вебер!
Да, да, ми текна откако прогуглав.Вебер беше последен

Тоа е, мораше да прават погонска единица од почеток бидејќи претходната од 2019 беше со нерегуларности, а во перформанси моторот од минатата година беше многу конкурентен. Но имаат проблеми и со аеро пакетот.У Ферари освен името више ништо не остана, катастрофа болид, ланскиот им беше лош овој бетер. Рејсинг поинт е боља екипа годинава од нив со копиран болид.

Мерцедес се многу јаки и можам да разберам дека за цел круг сите ги оставија али двата мерцедеси, ама Верстапен за цел круг Албон да го остави а со ист болид притоа без механички проблеми за Албон ниту со гумите а ниту некој друг фактор имаше во смисол на извртување или сејфти во лош момент за него - никој не може да ме убеди дека засужува да вози покрај Макс. Ни Гасли баш до толку не беше инфериорен. Албон е млад возач ваљда перспективен ама тој кога лани дојде во РБ подобар беше и место да се подобрува тој се полош станува, мислам покрај Макс тој сам треба да си оди да бара нова средина иначе овај ке го уништи како Алонсо ВанДорн шо го уништи - 1 сезона во Ф1 и сега никој го нејќи а беше дојден како голем талент, шампион од помалите категории, а во РБ дури подрастичен е односот. Шо се однесува до сетирањето на болидот според стилот на Макс, па ваљда и во Рејсинг поинт го сетираат болидот според Перез или Строл ама кога дојде Хулк без тренинг на ниеден болид камо ли на РП тој одма ги пикна во џеб и Перез и Строл.
Ми се допаѓа стилот на возење на Албон, агресивен при претекнувања. не се плаши од дуели ама на крајот од денот слаба корист.