- Член од
- 27 мај 2018
- Мислења
- 1.093
- Поени од реакции
- 1.792
И од паркето шо останало ќе наредат малку ...Ќе го асфалтирале аеродромот во Логоварди.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И од паркето шо останало ќе наредат малку ...Ќе го асфалтирале аеродромот во Логоварди.
Ќе го асфалтирале аеродромот во Логоварди.
И овде вратете се на темата за РК Вардар.
nema na koj mu placi dusha ovde da vrati, se osekja vo vozduhot zhustra atmosferaDosta be ti place dusata da mu vratis [emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не ми е јасно зошто се направија напори да му се продолжи договорот. Дечково беше очаен двете години во Вардар, и сега делува исто. За тие пари што ги зема, сигурно ќе се најдеше некоја далеку подобар.Диско не е ни сенка на она што некогаш беше како играч, Талески е далеку покорисен од него и во двата правци
Талески фрлил 15 кила минимум сега личи на бек, уште да му нараснале мадиња топ ќе биде
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Не му е паметот у ракомет!Јас радо би парите да се даваат на Диско, со надеж дека ќе ја врати старата форма, отколку да ги дадеме на некој играч што допрва треба да фаќа форма што никогаш ја немал. Барем сезонава ни треба некој што веќе знаеме што може да се очекува од него. Германец е да му ебам Диското, ваљда ќе го фати инат и ќе ја крене формата што ја имаше.