Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во Танковски има материјал, за Кукуловски спомнав одамна, ништо повеќе нема да биде од просечен играч за прва лига.Utre ke se vidi realnata slika na ovaj Pelister.
Od to so imav prilika da gledam dosea, Kukulovski i Tankovski se utka golema od pazarenjeto ova leto spored mene.
Денес ја гледаше утакмицата?Kukulovski i Velkovski treba prekomanda vo vtoriot tim na zima, ako za plejof se kupat bekovi kako nivna zamena.
Neznam koj gi izlaza deka toj Kukulovski ima nekakov potencijal. Nisto ne e podobar od Drogata primer...
Neznam dali i Canevski ke mozi da bidi na nivo na zadacata. Trajkovski mi deluva kako postabilen golman nekako, mada stojam na stavot deka skapo ke go platat toj eksperiment na golmanskata pozicija.
Megutoa i Sterjev vo intervjuto za balkan handball naglasi deka dokolku ne se na potrebnoto nivo, ke se donesi golman od nadvor.
Уште една заебанција за 63та и ќе одиш на перманентен бан од сите ракометни теми. Последна опомена.Утре мислам ќе тепаме кај нас бековите се појаки од на 1963 а крилата нивни пак се појаки од нашите одбрана мислам дека играме подбро ама пак мала е разликата и ќе видиме голманите шо ќе одбранат
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Abe zgresiv ete ke popram 61 va cinam bese luge sme se gresi [emoji8] patem mozi vatrostalna da go koristam?Уште една заебанција за 63та и ќе одиш на перманентен бан од сите ракометни теми. Последна опомена.
Што сакаш користи, Ватростална, Миравци, било која друга провокација, ама на твоја возраст (а и општо на форумов сите сме меѓу 25 и 40 години) срамота е да се исмеваш со таков трагичен настан. Не планирам цело време да те бришам, а досега сто пати сум те бришел на таа тема.Abe zgresiv ete ke popram 61 va cinam bese luge sme se gresi [emoji8] patem mozi vatrostalna da go koristam?
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
I love you to [emoji7]Што сакаш користи, Ватростална, Миравци, било која друга провокација, ама на твоја возраст (а и општо на форумов сите сме меѓу 25 и 40 години) срамота е да се исмеваш со таков трагичен настан. Не планирам цело време да те бришам, а досега сто пати сум те бришел на таа тема.