Нешто повеќе од 16 часа до, се чини, најважниот дуел на Челзи сезонава, а мене сон не ме фаќа од возбуда и мака. Само да не експериментира Аврам, би требало да е во ред се’.
Абе сега ја гледам табелава во Премиер лига, гледам Челзи 5 бода заостанува само. Си мислев повеќе јас. Али добро не е битно, Ливерпул заостанувал 11 бода. Има уште 8 кола до крај, ако се потрудат можат и они до второ место да стигнат. Лелелелеле, ќе биде опасно. Ако тепаат Ливерпул и Челзи ќе гледаме и тоа како возбудлив финиш на сезоната
Ако тепа Челзи, и тоа како ќе имаат шанси за титулата, особено ако не победи Манчестер.
Како и да е после дербиво Челзи ке излезе среќен:
-Реми и пораз, ке значат речиси сигурен отказ на Грант, кој ке го добие на крајот од сезоната.
-3те бода, ке ги вметне Челзи директно во трката по тронот.
Ди Санто пошо нема шанси засега да заигра покрај Дрогба, Калу, Анелка, Пизаро па и Шевченко.
А Ивановиќ... Ко дојде бил нешто повреден, ама то одамна беше. Не знам шо е проблемо.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.