Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не јади многу лајна жити мене, знам дека си за Манчестер, потсети се на Минхен 58 година, дали знајш каква несреќа ќе е за фудбалот да погине цел тим ѕвезди, како тогаш? Ајде оди глеај таму Струмица кај шо губи од Маврово и од Соколи.
Pa rekov li jas deka toa ke e sreka...oMg...Samo vi kazam kruzele 2 casa okolu aerodromot,poradi nevremeto vo Atina...I igracite se posearle,sto rekov jas loso be?

Се надевам на победа за Челзи... НАЈДОБРИ СМЕ !! НАПРЕД ЧЕЛЗИ!!! позз до вас...

kaj sto mi e avatarot toa e kapitenskata lenta na John Terry so negov potpis,deneska pobeduva ako on dade gol 0-1,pozz

To the tune of the 'Batman' song:
Terry, na na na na na na na na Terry, Terry, Terryyy

Во ФА Купо играме на 8 март во доцнио попладневен термин од 18:30.

А за вечер, можи и лошо да биди, ама можи и да ги тепаме и то салам да ги тепаме. Од снимките на Еуроспорт, видов оти времето е многу ладно во Атина, на Карискаки многу снег имаше. Се на се тешки услови. Зато, уште еднаш ќе речам, се можи да биди. Една фина прогноза, 0-1 или 1-2.

Фак. 0-0 со Олимпијакос на гости, сега гадно ќе е дома ако примиме гол, мада очекувам да се стегнат дотогаш и да ги поминеме со 2-3 гола разлика.

Браќа, не се тревожете. Дома со Олимпијакос, полесно здравје ...

Гарант идете даље. Ни кобам, ни ништо, тоа е тоа.

Или од големи љубители на тактиките на Мурињо, како мене. :)

Да ти кажам другарче, поверојатно ми е тоа отколку од конкуренти да е. Ако ти текнува, брзо по менувањето на Мурињо беше каменуван автомобилот на Абрамович во кој се наоѓаа газдата и Аврам. Секако, од верни навивачи на Челзи. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom