Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знам, знам... Тогаш си велев, како не ги истепале наместо таму и двајцата:) (шо по менувањето на специјалнио беше нормална реакција на еден фан на Челзи)
Ќе видиме денојве шо била работата...

Смртни закани за Аврам!!!
http://www.eurosport.yahoo.com/20022008/58/premier-league-grant-death-threat.html

"You are a back-stabbing Jewish b*****d. When you open this letter you will die a very slow and painful death."

Гарант ова од конкурентиве е, пред се Јунајтед и Арсенал...

Ејјј ме разоткриле :pos2::pos2:

Хмм арно рече Фантом_ох од љубителите на фирерот е (не е наш стил)

Мурињо е еден. Го обожавам чоекот. Еве една маица посветена од мене за него.
special-one.jpg

Да ти кажам другарче, поверојатно ми е тоа отколку од конкуренти да е. Ако ти текнува, брзо по менувањето на Мурињо беше каменуван автомобилот на Абрамович во кој се наоѓаа газдата и Аврам. Секако, од верни навивачи на Челзи. :)

Не заебаај!!!Шо кола бе???

Не знам шо кола, знам едно 70-80 навивачи хулигани ги начекале кога си оделе од некој ресторан кај шо биле на ручек и прво тропале со раце по колата да застанат, после и каменувале све живо. :)

В недела од 16:00 играме во финалето на Карлинг Купо со Тотенхем. Сепка, финале си е финале, ќе биди заебано...

Инаку, Брус Бак рекол дека завршило времето на мултимилионски трансфери во Челзи. Дошло време да се купуваат млади, талентирани играчи кои би биле иднината на Челзи. Во чест на ова, го клавам Абрамович за аватар:)

Тепаме недела најверојатно, сепак ќе е тесно, ваљда 1 или сила 2 разлика.
Фајнли му текна на некој дека млади играчи треба да се купуваат, како Синклер, Сахар (од денес на едномесечна позајмица во Sheffield Wednesday), и Ди Санто последно...

Ајде де, уште Дани Алвес и уште еден напаѓач и доста ке е.

Алвес можи, ама напаѓач само во случај на заминување на Дрогба, инаку не...

Алвес не го дава Севиља маме му ебам, се надевам да го земеме летово и конечно да се решат проблемите на десната бековска позиција. Од напаѓачи, добро би дошле Агуеро од Атлетико и Марсело Морено од Крузиеро.

Епа тогаш тргај го од аватар. :):)

Според Дејли Телеграф, Аврам паk го спомнал и Лука Модрич. Цената му била 12 милиони фунти. Модрич не го сакам во Челзи, мислам дека нема да се снајди убо. А евентуално негово доаѓање би значело карта во еден правец за Лампард или Балак.

Од кај го најде Морено, жити се?:)
Мислам дека знам кој е, ама шо можи тој да направи за Челзи?

Епа тогаш тргај го од аватар. :):)

А, не...
Играч од типот на Алвес е повеќе од неопходен за десната страна. За него и да се фрла пари, не се за џабе како за Шевченко, Филипс (добар е ама и за него премногу пари се фрлија)...
Само Фереира го продолжи договори на 5 години и сега изгледа сметаат дека позицијата десен бек е соодветно пополнета:tapp: (шо е далеку од вистината)

Зато, не го тргам од аватар Абрамович:pipi:

Морено има уште многу да се развива, со правилно тренирање и инвестирање во неговиот напредок, би се изненадил што се’ може да постигне.

Алвес и Морено/Агуеро и доста е за на лето.

Трето финале на Лига Куп ни е во последните 4 сезони, искусни сме веќе, го земаме. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom