Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тогаш со тие во купо мора. И против нив ако не оди со Балак и Лампард заедно, џабе е и понатаму да се пробува.

aj neka vi bide cestita pobedata :)
gledam nisto ne kazuvate , oti ?
pozZ

Не кажуваме ништо пошо ќе речат видете ги се фалат, а ги тепале само Хадерсфилд. :)

Нема потреба од кажување. Ако кажуваме за секој полесен тренинг така...

Chelsea poleka se kompletira,iskreno strav me faka sega koga ima golema konkurencija za sekoja pozicija vo timot

1/4 финале на ФА Купот, 8/9 март:
Брансли - Челзи

Со Хадерсфилд беше лесен тренинг дома. Сега на гости ќе биди потежок тренинг, ама со малку мака би требало да ги тепаме.

Паоло Фереира потпишал нов 5-годишен договор! НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.chelseafc.com/page/NewsHomePage/0,,10268~1244455,00.html

Што имате бе вие толку против Фереира ?

Ја колку што го глеав порано, како добар играч ми делуваше ...

Што имате бе вие толку против Фереира ?

Ја колку што го глеав порано, како добар играч ми делуваше ...

Си одговори самиот. Порано беше добар, сеа се излапи и врска си немат. Нека дојт Алвес.
:topkaaa:

da vo portugalija a vo chelsea yok - dobar za vo city , p'smuth , m'boro ... leverkuzen ... ama ne za vo silen tim aren e belleti .

Abe ej,igracite na Celzi imale sreka,2 casa go kruzele aerodromot do deka da sletat,nevreme vo Atina...Se posrale igracite...

Не јади многу лајна жити мене, знам дека си за Манчестер, потсети се на Минхен 58 година, дали знајш каква несреќа ќе е за фудбалот да погине цел тим ѕвезди, како тогаш? Ајде оди глеај таму Струмица кај шо губи од Маврово и од Соколи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom