Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.674
- Поени од реакции
- 59.794
Не го оспорувам фактот дека Кондогбија беше слаб ама некако ми е чудно кога без проблем ќе го исфрлат играчот ако не им притреба во тој момент или ете ако не се покажи една сезона, под Спалети Шкринијар беше одличен и годинава беше океј иако не му одговара играта со 3 назад, реално подобро се покажа од Годин кој е еден од најдобрите дефанзивци во светот.Ех, Кондогбија избркан ко куче?
Очигледно беше дека не му се игра во Интер/Италија.
Можеби е истото и со Шкринијар па бараат чаре да не им отиде за џабе.
А не си приметил за сите овие што си ги спомнал дека една особина ги краси?Не го оспорувам фактот дека Кондогбија беше слаб ама некако ми е чудно кога без проблем ќе го исфрлат играчот ако не им притреба во тој момент или ете ако не се покажи една сезона, под Спалети Шкринијар беше одличен и годинава беше океј иако не му одговара играта со 3 назад, реално подобро се покажа од Годин кој е еден од најдобрите дефанзивци во светот.
Не ми се бендисува пристапот шиткање по секоја цена на играчи кои можат да вредат многу и многу кратковидна политика на клубов, знам дека клубот е гладен за титули ама не треба да трпи цела макотрпна работа што се прави да се соберат и така ретки таленти во клубов и после за кикиритки да ги продадат.
Икарди иако беше избркан од Тимот мизерна цена му извадоја, овај сакаат да го трампаат со уште еден флоп.
Уопште не се истите случаи.А не си приметил за сите овие што си ги спомнал дека една особина ги краси?
Сите се палимерковци кои мислат дека со една-две сезони се главни во тимот.
Тоа беше случајот со Икарди, ништо чудно да е и со Шкриниар а сигурно е со големиот талент Кондогбија кој мислеше дека е идниот Погба.
А и не испадна далеку од Погба, и двајцата се во надолна линија, само што Погба пак ќе успее да најде солиден клуб и да е ѕвезда, додека Џофри следен трансфер се знае кај ќе му биде - Лига 1. Да се моли Лион и Марсеј да посакаат да го купат, како гледам Монпеље или Рен не му бега.
За да ги споредуваме со Годин не можеме затоа што Диего освен последните неколку натпревари, стартер беше само кога ќе беше некој суспендиран или повреден.
Да не се разбереме погрешно, и јас сум за да се задржи, ама ако он инсистира на трансфер нема што тука да жалиме. Ќе се најде замена и за него.
Претерав за Шкриниар, го ставив во група каде не припаѓа. Мислев на тоа дека има интерес од големи клубови па се опушти, може и не му одговара Конте како тренер...Уопште не се истите случаи.
Икарди го носеше тимот на грб многу години, и беше пали гаси. Шкринијар не глуми тоа, и дечкото е океј, само не му е по ќеиф на "ситестемикриви" тренерот и ќе направат огромна грешка ако го трампаат, налик Милан и Тиаго Силва. Кондогбија е ист кур сегде, дечкото е вонаби ѕвезда и сеоски Балотели, никаде нема да успее.
Да не мислеше на Роналдо?Претерав за Шкриниар, го ставив во група каде не припаѓа. Мислев на тоа дека има интерес од големи клубови па се опушти, може и не му одговара Конте како тренер...
Тоа за Икарди си стои.
Он можеби и ќе остане најголемиот палимерко во историјата на Интер.
Колку пати само се трескаше од земја кога некој ќе промашеше шанса и не му подал. Книга на 23 години за неговиот живот и директен конфликт со ултрасите, и за да на крај одбие да игра и лажира повреда. Поголем палимерко...тешко.
Лаутаро има некој сличен карактер, ама рано е да се збори за него, сега за сега ок е.
Не заебај сеа и ти. Жар на играта и Лукаку го правел.Да не мислеше на Роналдо?
Патем ова е и нормално до негде, истото и Лукаку сеа го прави, жар на играта. Може следно робот ќе зееме и единствена емоција ќе му биде да бакнува амблем.
Лаутаро не изгледа на такво лигле. Да пргав играч е, го има тоа аргентинското во него ама е далеку поголем човек од Икарди. Лаутаро и сега често стартува од клупа и пак дава 100% на терен. Башка ова со Икарди е доста свежо, не верувам дека сега некој напаѓач во Интер како Лаутаро ќе почне да се курчи за трансфер и да лажира повреда, ако отиде по патот на икарди ќе заврши у Вест Хем а не у Барса.Лаутаро има некој сличен карактер, ама рано е да се збори за него, сега за сега ок е.
Барем еден од нас да пиешеНе заебај сеа и ти. Жар на играта и Лукаку го правел.
Не е дека ја пијам кафе со Лукаки и Икарди, ама може да се приметат карактери и на 90 минути игра.
И макси лопез пиеше кафе со икарди...Барем еден од нас да пиеше![]()
Јас сам ќе идам на кафе, не сум глуп ко Макси.И макси лопез пиеше кафе со икарди...
Тури му пепел му ибам таа дома што му коленичи.
Само јас го сфатив малце ко creepy коментаров?Барем еден од нас да пиеше![]()
Ме изнасмеа да тибам болниотСамо јас го сфатив малце ко creepy коментаров?![]()
Јес, кафе мафе муабет бе, лабаво на јахтата на Икарди со Ванда додека 15те дечиња трчаат околу и те служи колумбијка илегалка. Ништо крипи.Само јас го сфатив малце ко creepy коментаров?![]()