UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 април 2015
Мислења
4.306
Поени од реакции
4.230
Добро се извинувам што му го утнав името на големиот Дембеле, еве гуглав да се потсетам како му беше името на еден од најголемите флопови во историјата на фудбалот, Усман или Осман сега баш не сум сигурен па да не згрешам ги пишав двете варијанти.

Ми е гајле кој е тој Рики Пуч, ни прв ни последен извикан и преценет играч од преценетата Ла Масија, за 2 сезони ќе игра у Леванте. Сигурно Баерн нема од него да се плаши.
Таа преценета Ла Масиа ги извади Валдес, Пиќе, Пујол, Бускетс, Чави, Иниеста, Меси, С.Роберто, Педро, Фабрегас... и милион други играчи што играат у топ 5 лигите.
Ако она е преценета кажи друга на топ екипите што е подобра?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Таа преценета Ла Масиа ги извади Валдес, Пиќе, Пујол, Бускетс, Чави, Иниеста, Меси, С.Роберто, Педро, Фабрегас... и милион други играчи што играат у топ 5 лигите.
Да, играчи извадени пред 15 години. Повели наброј ми 10 од тие милион што играат у топ 5 лигите, у појаките екипи секако кај што се битни, немој да ми каеш само Деулфеу и Рафиња тип на играчи коишто ги има у секоја школа у прволигашки тим.
Серџи Роберто го извадиле, добро. :D

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Овој Кулибали тотално пропадна, откако почнаа да го селат во секоја екипа. Ненормални киксови прави последниве две сезони.
Имаше една тешка повреда и после тоа кога се врати воопшто не е истиот играч.
Извадила. Минато свршено време. Задњи 5 ако не и више години еден асален играч немаат извадено.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
Ла Масиа е повише пропадната и од Челзи :(

Член од
27 јануари 2020
Мислења
272
Поени од реакции
367
2 нови случаеви во атлетико позитивни
Автоматски споено мислење:

2 нови случаеви во атлетико позитивни

Член од
29 април 2015
Мислења
4.306
Поени од реакции
4.230
Да, играчи извадени пред 15 години. Повели наброј ми 10 од тие милион што играат у топ 5 лигите, у појаките екипи секако кај што се битни, немој да ми каеш само Деулфеу и Рафиња тип на играчи коишто ги има у секоја школа у прволигашки тим.
Серџи Роберто го извадиле, добро. :D
Добро ајде ти наброј ми која друга екипа има повеќе извадено, па и такви просеци.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Добро ајде ти наброј ми која друга екипа има повеќе извадено, па и такви просеци.
Не се сеќавам дека некоја екипа се удара у груди како ПРОИЗВЕДУВА ВРВНИ ФУДБАЛЕРИ преку нивната школа.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
Сега Баерн ќе го произведе новиот тренер на Барса и пензионирањето на Меси на големата сцена.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.955
Сега Баерн ќе го произведе новиот тренер на Барса и пензионирањето на Меси на големата сцена.
Осеќам ќе те снема доброволно некое време од форумов :icon_lol:

Член од
29 април 2015
Мислења
4.306
Поени од реакции
4.230
Не се сеќавам дека некоја екипа се удара у груди како ПРОИЗВЕДУВА ВРВНИ ФУДБАЛЕРИ преку нивната школа.
Ти го почна муабетот дека е преценета и јас само ти набројав какви играчи искочиле од неа. Не може секоја година да искачаат нови Чави и Иниеста.
Ама факт е дека од топ клубовите имаме најдобра школа...
Друга прича е Јужна Америка, или клубови како Ајакс, Динамо Загреб, Бенфика...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ти го почна муабетот дека е преценета и јас само ти набројав какви играчи искочиле од неа. Не може секоја година да искачаат нови Чави и Иниеста.
Ама факт е дека од топ клубовите имаме најдобра школа...
Друга прича е Јужна Америка, или клубови како Ајакс, Динамо Загреб, Бенфика...
Ја ти кажувам дека е преценета, пошто од 2008ма година немате играч што игра у прва постава, као што беше генерацијата на Меси и Бускетс, последните мохиканци.

После тоа чао, Делуфеовци не се играчи, секој втор клуб има такви.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.955
Ја ти кажувам дека е преценета, пошто од 2008ма година немате играч што игра у прва постава, као што беше генерацијата на Меси и Бускетс, последните мохиканци.

После тоа чао, Делуфеовци не се играчи, секој втор клуб има такви.
Точно е, се некои чкарт производи излегуваат. Пишав пред некое време, то е ко во фабрика некој дел што ќе го прозведиш ама да заборавиш некој штраф да му ставиш или да го ставиш на погрешно место. Еден ќе има техника и брзина, ќе нема пас, другиот ќе има пас и визија, ама брзина во минус. Воглавно ништо после Тиаго нема излезено саглам, сега Пуиг и Фати ветуваат нешто ама ќе видиме.
Автоматски споено мислење:

Сега кога ќе ги расшутираат Хобитите до Middle Earth ќе се чудиш таа ли е таа Барса.
Единсвено можеш цел форум да го направиш анти-Баерн со вакви постови, ништо повеќе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom