Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Имаш во текстот твој ама во склоп на 5 играчи изгледа да не се враќам, како и да е мислам дека и 75 се мн

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
За тројцата по 25 ќе бараат. Кариус 5, Ловрен 10 и уште неколку копиљаци за вкупно 10 ете ти 100ка. Кога можат за Џамал Луис 20 да бараат, или за оној Вајт со една сезона во чемпионшип 35 па зошто да не

За тројцата по 25 ќе бараат. Кариус 5, Ловрен 10 и уште неколку копиљаци за вкупно 10 ете ти 100ка. Кога можат за Џамал Луис 20 да бараат, или за оној Вајт со една сезона во чемпионшип 35 па зошто да не
Абе кога гледам какви зделки праат вашиве ми иде да одам со елек да ги дигнам во воздух управава од Арсенал, последна шпекулација е дека можно е да го шитнат Лаказет за 30м фунти...
За 30м фунти???!
Па ќе ги очистам племе хоштаплерско

Абе кога гледам какви зделки праат вашиве ми иде да одам со елек да ги дигнам во воздух управава од Арсенал, последна шпекулација е дека можно е да го шитнат Лаказет за 30м фунти...
За 30м фунти???!

malce e da, ama toa e radi platata, i toa go zimaat u obzir klubovite, jebiga, kako i sekako interesot od drugi klubovi, kolku poise se interesiraat, tolku poise moze da ima nekoe naddavanje. Ali ako ima previsoka plata, plus mal interes, a pritoa igracot insistira da zamine, toa e, jebiga.
Kao i da e, MV gleam mu e 48m evra, dogovor mu istekuva 2022, sekako kako i da ja vrtis premalce se 30m. Moze barem kolku sto mu e momentalnata cena, sekako nad 40m evra.

За 30м фунти???!

За 30 милиони фунти сместа би го зел ако бега Ориги. Премалку е тоа, не знам што мислат

malce e da, ama toa e radi platata, i toa go zimaat u obzir klubovite, jebiga, kako i sekako interesot od drugi klubovi, kolku poise se interesiraat, tolku poise moze da ima nekoe naddavanje. Ali ako ima previsoka plata, plus mal interes, a pritoa igracot insistira da zamine, toa e, jebiga.
Kao i da e, MV gleam mu e 48m evra, dogovor mu istekuva 2022, sekako kako i da ja vrtis premalce se 30m. Moze barem kolku sto mu e momentalnata cena, sekako nad 40m evra.
Ма каква висока плата испод 180к сигурно е Лака, башка уште 2 години договор има само неписмен не може да му извади 50м минимум, овие од Ливерпул 80 ко од шала ќе го продадеа

За 30 милиони фунти сместа би го зел ако бега Ориги. Премалку е тоа, не знам што мислат
Ништо не мислат тоа е проблемот, пола тие 30 м ќе му го дадат на Озил за плати племе им е.ем

Нашиве им зедоа 40 милиони фунти на Борнмут за Ајб, Смит и Соланки. Не е ни чудо што испаднаа :ROFLMAO:
Автоматски споено мислење:

Ништо не мислат тоа е проблемот, пола тие 30 м ќе му го дадат на Озил за плати племе им е.ем

А другата половина на Вилиан :eek:
До кога има договор Озил? Не можат негде во Кина да го искипаат?

Нашиве им зедоа 40 милиони фунти на Борнмут за Ајб, Смит и Соланки. Не е ни чудо што испаднаа [emoji23]
Автоматски споено мислење:

А другата половина на Вилиан :eek:
До кога има договор Озил? Не можат негде во Кина да го искипаат?
Ма Вилијан ќе зема 100к неделно изгледа што е помалку од 5м годишно, реално безпари е тоа. Проблем е фортнајт 350к неделно зема оклето а не е појавен, не знаат ни каде е уште 11 месеци има договор не мрда тој до Јули освен ако не му исплатат зе унапред

Кои се играчиве бе?

Ја мислам добар трансфер ќе биде Вилијан во Арсенал.

Го фалат грков, газел со Волфс наводно. Ваљда ќе е ок, ако доаѓаше во друг клуб инстантно ќе беше дека е меѓу најдобрите на својата позиција.

Кои се играчиве бе?

Ја мислам добар трансфер ќе биде Вилијан во Арсенал.

Prasaj bilo koj sto igra fm ke ti kaze za grkov : )))))
Ako se verue na skautingot na igrata, dosta dobar dil bi ispadnalo ova za liverpul. :tvg:
Shala na strana, nisto ne e slucajno u pazarenjeto na klop, ima izgraden sistem, ima odlicni prvi 11, bi trebalo da ima golem procent na pogodeni transferi, koi i da se, nit e prv nit e posleden pat da zima uslovno receno, anonimusi, i da kreira super fudbaleri od niv, ednostavno takov mu e stilot. Momentalno ima niza zvezdi u tim i lideri taka da za ocekuvanje e pogolemiot broj od transferite da mu se vakvi i da zeme edno zvucno ime ( tiago mozebi ).

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Го фалат грков, газел со Волфс наводно. Ваљда ќе е ок, ако доаѓаше во друг клуб инстантно ќе беше дека е меѓу најдобрите на својата
Абе за резерва е таман. Секако нема Алаба да го земат за резерва

Го фалат грков, газел со Волфс наводно. Ваљда ќе е ок, ако доаѓаше во друг клуб инстантно ќе беше дека е меѓу најдобрите на својата позиција.

Многу интересен играч. Го гледав малку во Европа Лига и ЛШ. Се споменува и Лестер, тие го пикираат за прв бек доколку им замине Чилвел.

Ми се допаѓа како размислува Ливерпул. И Вајт и Сар, покрај Грков.

Prasaj bilo koj sto igra fm ke ti kaze za grkov : )))))
Ako se verue na skautingot na igrata, dosta dobar dil bi ispadnalo ova za liverpul. :tvg:
7jQBmuE.png

Кај мене на ФМ20 во сезоната 2021/22 направил трансфер во Ливерпул за сума од 12 милиони евра, нешто слично како што се спомнува и сега. Клоп гарант има играно ФМ во слободно време. :tvg:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom