- Член од
- 4 септември 2019
- Мислења
- 1.732
- Поени од реакции
- 4.552

Вардар добива големо засилување за денешниот дуел!!
ФК Вардар денеска и официјално ќе ја започне одбраната на титулата. Попладнево во Скопје на Градскио...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај боже Аврамовски да не најде клуб, да остане кај нас барем до декември
Автоматски споено мислење:
Автоматски споено мислење:
Имал проблем со ложата и нема да стартува од прва минута. Ќе биде на клупа.![]()
Вардар добива големо засилување за денешниот дуел!!
ФК Вардар денеска и официјално ќе ја започне одбраната на титулата. Попладнево во Скопје на Градскио...vardarfans.mk
Штета за Цујо! Најденов и Блажевски не се спремни за 90 тоа се знаеше. Позади сме со деца, тоа ме плаши. Матеј дава гол денес!
Не лажат за жал. Официјалниот записник е меродавен документ доставен до новинарите и штом го нема таму Цујо, значи тоа е тоа.Изгледа спортмедиа лажат
![]()
FK Vardar - Првите 11-мина за денешниот дуел против ФК Борец. #ФКВардар #НапредВардар #ЕденЖивотЕднаЉубов | Facebook
Првите 11-мина за денешниот дуел против ФК Борец. #ФКВардар #НапредВардар #ЕденЖивотЕднаЉубовwww.facebook.com
На ФК Вардар официјално, Цујо сепак на клупа, отпадна Георг Стојановски од составот
Ми рекоа сега го болел грбот, не е во состав 100%.Прегледај го приврзокот 261736
Цујо е сепак аут, Шиле, Најденов на клупа.. Многу слаб состав е ова, тешко до бодови денес, ќе биде мачење сезонава
![]()
Може ли Борец до прва победа над Вардар, Цујо не е во записникот на “црвено - црните“! - Sportmedia.mk
Од 17:30 часот попладнево на Арената во Скопје стартува новата сезона со првиот меч меѓу Вардар и Борец. Со оглед на околностите домашниот тим не е фаворит, па затоа се прашуваме може ли Борец до првата својата историска победа над нашиот најголем и најпознат клуб. Никогаш, ама баш никогаш...sportmedia.mk