Види, ако веќе изиграваше лектор на тоа шо претходно сум напишал допринос и го корегираше со придонес, и притоа ме нарекуваш неписмен, тогаш не знам јас шо треба да искоментирам на твоето „промакнало“?
И претходно ти напишав, функционално неписмен.
Јас како шо гледам од 2001г па до денес, никој не реагира, згора на тоа во меѓународни медиуми се пишуваат статии за тоа како е нарушен соживотот од славомачедонисе, и тоа од сопруга на директор на Агенција за разузнавање, и сеа ти мене ми држиш предавање дека требало некој да реагира?
Ако веќе си ги осудил, или ти сметаат ваквите испади, не знам која ти е поентата шо ме цитираш, сем навреди, не видов ништо друго да избрбориш.
Само од тип кој си тера мајтап кога некој јавно изјавил дека структури блиски до Агенција за разузнавање му се закануваат нему и на неговото семејство, а сакал или не да признаеш ликот е лидер на парламентарна политичка партија, тогаш е безпредметна секоја дискусија со тебе...
Пак да ти повторам, може ќе ти проструи низ тоа лејката, јас не ширам меѓуетнички тензии затоа шо не користам автоматско оружје притоа опкружен со национал шовинистички фолклор. Јас само го проблематизирам тоа.
Сега биди повторно преинтелигентен и напиши ми како јас ширам меѓуетнички тензии.
Често пишуваш како тоа си натпросечен и морам апсолутно да се согласам со тебе
Прегледај го приврзокот 261665