Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Наредната сезона не смее да оставаме ни до голман да ни дојдат, е до толку се големи очекувањата.

Јас па си викам, да рипнеме па после да викаме оп, што викате?
Ако Санчо е готова работа, фали уште појачување на средината и одбраната! Се чини оти толку се парите за шопинг, штом патравиот се враќа!

Ако Санчо е готова работа, фали уште појачување на средината и одбраната! Се чини оти толку се парите за шопинг, штом патравиот се враќа!
Одредени новинари се убедени дека МЈ напнува за структурираното плаќање кај Санчо бидејќи ова нема да биде единствен трансфер летово, Хрст (мислам тој беше) имаше пишано дека наредната цел е стопер.

Е сега ако Џонс и Рохо ги пуштат по вода (трагедија е зошто и уште седат во клубов), остануваме на Мегваер, Линделоф, Баји и Туанзебе кои повеќе се повредени од што играат и Смолинг. Освен Менги ако не го сметаш :) Дефанзивците се подлежни на картони, мораш да ги ротираш, така што мене па ич не ми е страшно што го враќаат Смолинг, можеби и мислат дека вест Хем, Евертон, Брајтон кој и да е ќе даде повеќе за него.

Како тоа најбогат клуб, а стигнавме до ограничен лимит за трошење?

Како тоа најбогат клуб, а стигнавме до ограничен лимит за трошење?

Ко демек не ни е познато дека парите не доаѓаат џебот на цинцарски настроените Глејзери, туку од заработка на клубот на различни планови (кои поради пандемијата драстично се погодени).

Не потпиша договор оваа сезона? Ова е ваљда да му качат плата.

Потпиша лани 3 годишен мислам, со важење до 2022 + 1 додатна.Платата исто беше помала.

Според јајцето Каслс, изгледа сме се договориле со Дортмунд на 80 на рати +30 бонуси.

Главата повеќе му е како бебешки газ.

Уште ако тие 80 искочат на рати, може да се каже дека кловнот лево конечно научил нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom