Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
На роналдо пола од головите не му се од пенал... добар аргумент.
A zasto go mesas kiki u muabetov koga on e nebiten u istiot..
Автоматски споено мислење:

Абе ептен битно дали еден ромаш и јуваш на македонски форум му ја признавале или не златната копачка на Чиро :pos:

Ич не ми се влага у дискусија за вакви муабети, ете Игуаин имал само 3 од пенал, ама коа веќе сакате да споредувате, дајте му ги на Чиро соиграчи напред да му бидат Мертенс, Инсиње и Каљехон, таа формација и тој тренер и дојте после да споредувате. Исто така, Роналдо да беше најбољи стрелец, кој ќе го трпеше овој над мене со кикици микици, кур ќе го болеше колку биле од пенал.
Затоа не замарајте, Чиро е официјално златна копачка сезонава!

Pa neka prejde be u pojak klub, neka gi ima recimo de bryjne i silva kako soigeaci sto ke mu mestat..

Абе ептен битно дали еден ромаш и јуваш на македонски форум му ја признавале или не златната копачка на Чиро :pos:

Ич не ми се влага у дискусија за вакви муабети, ете Игуаин имал само 3 од пенал, ама коа веќе сакате да споредувате, дајте му ги на Чиро соиграчи напред да му бидат Мертенс, Инсиње и Каљехон, таа формација и тој тренер и дојте после да споредувате. Исто така, Роналдо да беше најбољи стрелец, кој ќе го трпеше овој над мене со кикици микици, кур ќе го болеше колку биле од пенал.
Затоа не замарајте, Чиро е официјално златна копачка сезонава!
Па Чиро у појак тим и со појаки соиграчи не доаѓа до израз, се виде у Севиља и Дортмунд каде се потполно изгуби, а тоа се две екипи кои негуваат офанзивен фудбал. Затоа си дојде у село прв да биде :icon_mrgr:

Па Чиро у појак тим и со појаки соиграчи не доаѓа до израз, се виде у Севиља и Дортмунд каде се потполно изгуби, а тоа се две екипи кои негуваат офанзивен фудбал. Затоа си дојде у село прв да биде :icon_mrgr:
Епа ако Серие А е село, тогаш да :kuracc:
Pa neka prejde be u pojak klub, neka gi ima recimo de bryjne i silva kako soigeaci sto ke mu mestat..
Па тоа ми е поентата бе, вашите муабети се „ако баба имаше муда ќе беше дедо“. Златна копачка добива тој што има највеќе голови. Толку.

Да, пошто многу е потешко да се освои златна копачка у Барса, Баерн или Јувентус...

Епа ако Серие А е село, тогаш да :kuracc:

Па тоа ми е поентата бе, вашите муабети се „ако баба имаше муда ќе беше дедо“. Златна копачка добива тој што има највеќе голови. Толку.
Тотално заслужена златна копачка. Еден од најдобрите напаѓачи е сезонава. Пенали не пенали и тие се дел од играта. А со Вар от уште поише ги има што е и нормално до некаде. Сепак, пенал се шутира со голман не на празен гол. И тоа си е на еден начин уметност. :)

Епа ако Лацио е село, тогаш да :kuracc:

Fixed, на клубот мислев, не на лигата :pipi:

Fixed, на клубот мислев, не на лигата :pipi:

Па и Рома да не е градска екипа случајно :icon_lol: .

Ист е притисокот и во Лацио и во Рома....победиле изгубиле никој на гла нема да му се качи ..нивните очекувања се тие :D

Де бре..шо се жалиш дотолку...мора малце да похејтаме иначе не е интересно.:)

Da bese tolku jak Çiro, do sea ke go povrzuvaa so barca real i city, kutriot ni spekulacii ne pisuvaat za nego..

Веруј, исто е и за титулата на Јуве.
Да се грижиш за тоа дали Јуве ќе освои титула е исто ко да се грижиш дали утре ќе се раздени. Затоа и на никој не му е гајле зошто друго сценарио не ни било возможно.

Да се грижиш за тоа дали Јуве ќе освои титула е исто ко да се грижиш дали утре ќе се раздени. Затоа и на никој не му е гајле зошто друго сценарио не ни било возможно.

У реду е Петре М. Андреевски.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom