- Член од
- 10 декември 2010
- Мислења
- 6.554
- Поени од реакции
- 8.141
Иста понуда ко Евертон и Наполи.Играчот ја преферира италија, но ќе видиме што како.Лани медиумов кажа дела сме пробале Пепе да го земеме.
Хе хе Вес со пружините во нозете Офтоп е ама кога ме потсети, си викам уште кој пациент не играл централен после Видиќ и Рио, кој патрав, кој нездрав, све мој до.......Линделеф мене не ми влева верба кога оди клизачи некому или кога ја има топката кај себе. Во секој момент очекувам да заебе. Сетете се на Видиќ и Рио, па и на Вес Браун (иако беше киксер, сепак имаше некоја стабилност кај него). Линделеф е млитав.
Да не претеруваме со критики, Мегваер личи трипати по нестабилен со топка од Линделоф, ептен е тромав и спор, па уште ко ќе почне да се врти ко тенк, во секој момент личи дека ќе изгуби топка (иако за некое чудо не ја губи).Линделоф нема никаков проблем со тој дел, а за клизачи скоро и да не прави, ептен во последен момент ако веќе му избегал играчот па нема избор, ама далеку е од Џони Еванс, Фил Џонс или Вес Браун тип на паничар/киксер/you name it.Линделеф мене не ми влева верба кога оди клизачи некому или кога ја има топката кај себе. Во секој момент очекувам да заебе. Сетете се на Видиќ и Рио, па и на Вес Браун (иако беше киксер, сепак имаше некоја стабилност кај него). Линделеф е млитав.
Кажи еден момент во кој се разликува од овие тројца! Ете Еванс не може да поднесе голема одговорност, инаку е добар дефанзивец, за разлика од него Линделоф нема проблем со тоа, пошто нема акал, одговорност, што е тоа? Сега не е на нивото на Вес, кој е цар на киксерите, ама не е нешто јако над него. Пак е до компонирањето на тимот, некни Матич застана на средина, Главучот отиде полево и ете ти ја животната партија на Линделоф, благодарение на сигурноста што ја внесе Матич. Инаку овие двајца дрводелци, Мегваер и Линделоф се гревови живи на тема баратање со топка и проценка на ситуации. Додуша Мегваер е ок на таа тема, само газот му е тежок, што му доѓе исто како и да не разбира. Има Оле да си ја чука главата со одбраната уште долго, не може нападот да ја компензира одбраната секогаш!ама далеку е од Џони Еванс, Фил Џонс или Вес Браун тип на паничар/киксер/you name it.
Да бидеме реални, поготово со ЛШ сезонава, не верувам да има многу мислење дали МЈ или Евертон. Мене ми делува како Евертон да го сакаат ама не сакаат да дадат колку што треба и ајде сега МЈ ќе ги уфрлиме во прикаскава. Што вика Видук, никој од сателитиве новинари не го спомнал Габриел, ако го спомнал, се извинувамМегавер не делува многу елегантно со топка, но знае да ја изнесе и да ја даде до средниот ред. Можеби грешам, но не се сеќавам да направил грешка при тоа што го коштала Јунајтед гол. Го има некој гледано овој Магаљеш или како веќе се вика, за да каже нешто паметно, или така само се тепа муабет?
Царе Мегваер не ги оправда парите најдобар дефанзивец е што го имаме моментално али што све му правеа оваа сезона е скандалозно испадна магаре повеќе пати.Хехе овие што хејтат по Мегваер изгледа заборавиле на Еванс, Рохо, Дармијан, Џонеста и Смалдини, па некои викаат Смолинг да го вратиле да бил партнер со Мегваер, од шупло у празно работава.
Мислам дека на крај ќе биде 100 како основна сума + тие 20 наредното лето.