Klin
Колце
- Член од
- 6 јануари 2014
- Мислења
- 4.411
- Поени од реакции
- 7.871
Значи ова со ротацијата на премиерот е уште еден чекор до претворање на она малку шо остана тука налик на унитарна држава во БиХ 2.0, еве линк како функционира таа ротација таму,
Predsjedavajući Predsjedništva BiH od 20. jula 2019. godine je, po načelu rotacije, član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Željko Komšić
Се ротираат временски према федеративната единка од каде доаѓаат т.е етникум, и тоа е она шо го спрема за нас јунакот со не ми ја гибајте жицата македонска т.е го донеле на власт да го промени името Зоран Заев алијас Ванчо Михајлов помладиот,
Predsjedavajući Predsjedništva BiH od 20. jula 2019. godine je, po načelu rotacije, član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Željko Komšić
Се ротираат временски према федеративната единка од каде доаѓаат т.е етникум, и тоа е она шо го спрема за нас јунакот со не ми ја гибајте жицата македонска т.е го донеле на власт да го промени името Зоран Заев алијас Ванчо Михајлов помладиот,
Тоа беа времиња кога суратот инцестен со упаљач се закануваше од собраниска говорница дека че го паљим со бенѕин...и после некој ќе ти соли памет за соживот, стереотипи биле во прашање и сл.https://www.24.mk/details/sela-vo-vlada-samo-so-albanski-jazik-vo-ustavot
Кој како сака ја ебе оваа држава, ваков секс сигурно нема ни у афрички држави како кај нас што не ебе малцинството
Последно уредено: