Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Борат

Сагдиев
Член од
22 јули 2019
Мислења
1.231
Поени од реакции
665
Е такој, Србија доби услови како што ниту една друга земја немаше со договорот со Евроазиската унија. И додека вие се оправате со западот, истокот си работи. Нашиве политичари можат само да учат од Вучич.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.924
Поени од реакции
50.685
Предвремени избори incoooming

Не знам стварно на што ја темелите оваа претпоставка, еве на повеќе места ја читам. Зошто не би била стабилна владата, што може да предизвика криза во владеењето па да им се разниша мнозинството па таа влада да падне...

Него, најгреота од ова ќе испаднат Орце и сличните како него што кренаа џева чекајки ВМРО да победи и да ги огрее сонце, сега тие 6 милиони ќе му се чинат како 60 денари кога ќе го потфатат .

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Не знам стварно на што ја темелите оваа претпоставка, еве на повеќе места ја читам. Зошто не би била стабилна владата, што може да предизвика криза во владеењето па да им се разниша мнозинството па таа влада да падне...

Него, најгреота од ова ќе испаднат Орце и сличните како него што кренаа џева чекајки ВМРО да победи и да ги огрее сонце, сега тие 6 милиони ќе му се чинат како 60 денари кога ќе го потфатат .
Ако не отидат на предвремени пред да дојде на столче оној +1, слободно може да се расформираат како партија.

Борат

Сагдиев
Член од
22 јули 2019
Мислења
1.231
Поени од реакции
665

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
Почнаа со плукање graxanskite tviter junaci на Милчин? Баш ме интересира кој ќе биде наративот :pos:

Другиве чекаат насоки, уште им смрди тоа шо Милчин ги уринираше во времето на ТаткоМак, па не се баш сигурни кој пат да го фатат :tapp:

Медрано :icon_lol:

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Почнаа со плукање graxanskite tviter junaci на Милчин? Баш ме интересира кој ќе биде наративот :pos:

Другиве чекаат насоки, уште им смрди тоа шо Милчин ги уринираше во времето на ТаткоМак, па не се баш сигурни кој пат да го фатат :tapp:

Медрано :icon_lol:
Не ти смачи оваа финтата со латиницата? Мислам стварно е веќе офуцана. Дури и најјакиот виц кажан 100 пати во исто друштво станува досаден, а не па ова.

F.E.A.R.

The Harem King
Член од
11 јуни 2015
Мислења
856
Поени од реакции
1.362
Е такој, Србија доби услови како што ниту една друга земја немаше со договорот со Евроазиската унија. И додека вие се оправате со западот, истокот си работи. Нашиве политичари можат само да учат од Вучич.
Малце касните вие од Левица. Бачевци го предложија ова уште ко ја формираа партијата, и јас сум ЗА ратификување договор помејџу нас и ЕАEУ за слободна трговија, само про граџаните кај нас вела дека нема друга опција освен ЕУ и НАТО.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.370
Поени од реакции
30.784
Не ти смачи оваа финтата со латиницата? Мислам стварно е веќе офуцана. Дури и најјакиот виц кажан 100 пати во исто друштво станува досаден, а не па ова.
De be stavre, nemoj da mislis deka si poaren so tvoite nebanjati sendvichi.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Ќе биде смешки за сдс ако во локалните избори наредната година се влезе со албанец премиер. Тие и вака ги изгубија сите македонски градови, а за селата да не прајме муабет.

Член од
15 јуни 2013
Мислења
1.782
Поени од реакции
2.762
"Грацкиве" не се свесни дека од "провинцијалциве" јадат, ама нека. Се помалце добиток се одгледува и се помалце земја се обработува, секако, сето тоа е заслуга на погубните политики на досегашните влади.

Борат

Сагдиев
Член од
22 јули 2019
Мислења
1.231
Поени од реакции
665
Малце касните вие од Левица. Бачевци го предложија ова уште ко ја формираа партијата, и јас сум ЗА ратификување договор помејџу нас и ЕАEУ за слободна трговија, само про граџаните кај нас вела дека нема друга опција освен ЕУ и НАТО.
Бачефци нели се Левичари?

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
De be stavre, nemoj da mislis deka si poaren so tvoite nebanjati sendvichi.
Никогаш не сум го искористил зборот небањат. Прво, јас сум од Битола, овде ќе биде некапен, друго, ич не ми е финта. А сендвич го користам, затоа што многу прецизно доловува посебна форма на получовечка егзистенција.

Драго ми е што со внимание ги пратиш моите постови, знам дека потајно ме сакаш, платонски се разбира.

F.E.A.R.

The Harem King
Член од
11 јуни 2015
Мислења
856
Поени од реакции
1.362
Бачефци нели се Левичари?
Од кај го ископа то сега? Најрадикални десница (со најрадикални ставој) е таа шо ја имаме јас знам, само јебига не се успешни.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.370
Поени од реакции
30.784
Никогаш не сум го искористил зборот небањат. Прво, јас сум од Битола, овде ќе биде некапен, друго, ич не ми е финта. А сендвич го користам, затоа што многу прецизно доловува посебна форма на получовечка егзистенција.

Драго ми е што со внимание ги пратиш моите постови, знам дека потајно ме сакаш, платонски се разбира.
Pa zarem se somnevas?
Arno sho se vrati po ovaa tvoja dolga pauza, kosata mi pobele bez tebe. Sega duri i bez maska se shetam, oti znam deka sum posilna od se!
Bas sum srekna sho adminite i moderatorite i supermoderatorite go napravija ovoj isklucok, koj inaku ne vazi za nieden drug, samo za tebe :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom