D
Deleted member 53418
Гостин
Предвремени избори incoooming
Предвремени избори incoooming
Ако не отидат на предвремени пред да дојде на столче оној +1, слободно може да се расформираат како партија.Не знам стварно на што ја темелите оваа претпоставка, еве на повеќе места ја читам. Зошто не би била стабилна владата, што може да предизвика криза во владеењето па да им се разниша мнозинството па таа влада да падне...
Него, најгреота од ова ќе испаднат Орце и сличните како него што кренаа џева чекајки ВМРО да победи и да ги огрее сонце, сега тие 6 милиони ќе му се чинат како 60 денари кога ќе го потфатат .
#ПаднааМаскитеЗошто не би била стабилна владата, што може да предизвика криза во владеењето па да им се разниша мнозинството па таа влада да падне...
Не ти смачи оваа финтата со латиницата? Мислам стварно е веќе офуцана. Дури и најјакиот виц кажан 100 пати во исто друштво станува досаден, а не па ова.Почнаа со плукање graxanskite tviter junaci на Милчин? Баш ме интересира кој ќе биде наративот
Другиве чекаат насоки, уште им смрди тоа шо Милчин ги уринираше во времето на ТаткоМак, па не се баш сигурни кој пат да го фатат
Медрано
Малце касните вие од Левица. Бачевци го предложија ова уште ко ја формираа партијата, и јас сум ЗА ратификување договор помејџу нас и ЕАEУ за слободна трговија, само про граџаните кај нас вела дека нема друга опција освен ЕУ и НАТО.Е такој, Србија доби услови како што ниту една друга земја немаше со договорот со Евроазиската унија. И додека вие се оправате со западот, истокот си работи. Нашиве политичари можат само да учат од Вучич.
Србија доби услови како што ниту една друга земја немаше со договорот со Евроазиската унија
Со договорот со Евроазиската економска унија (ЕАЕУ) Србија може да стане економски мост меѓу Западот и Истокот, да привлече нови инвестиции од ЕУ и Русија и дополнително да ги зајакне нашите политички и економски позиции во регионот, рече министерот за иновации и технолошки развој. Ненад Поповиќ.infomax.mk
De be stavre, nemoj da mislis deka si poaren so tvoite nebanjati sendvichi.Не ти смачи оваа финтата со латиницата? Мислам стварно е веќе офуцана. Дури и најјакиот виц кажан 100 пати во исто друштво станува досаден, а не па ова.
Бачефци нели се Левичари?Малце касните вие од Левица. Бачевци го предложија ова уште ко ја формираа партијата, и јас сум ЗА ратификување договор помејџу нас и ЕАEУ за слободна трговија, само про граџаните кај нас вела дека нема друга опција освен ЕУ и НАТО.
Никогаш не сум го искористил зборот небањат. Прво, јас сум од Битола, овде ќе биде некапен, друго, ич не ми е финта. А сендвич го користам, затоа што многу прецизно доловува посебна форма на получовечка егзистенција.De be stavre, nemoj da mislis deka si poaren so tvoite nebanjati sendvichi.
Од кај го ископа то сега? Најрадикални десница (со најрадикални ставој) е таа шо ја имаме јас знам, само јебига не се успешни.Бачефци нели се Левичари?
Pa zarem se somnevas?Никогаш не сум го искористил зборот небањат. Прво, јас сум од Битола, овде ќе биде некапен, друго, ич не ми е финта. А сендвич го користам, затоа што многу прецизно доловува посебна форма на получовечка егзистенција.
Драго ми е што со внимание ги пратиш моите постови, знам дека потајно ме сакаш, платонски се разбира.