Па да тогаш и реално Интер играше катастрофално...иако имаа поквалитетен тим сепак со огромна помош на судиите и на мускули ја освоија титулата....Ибра и Креспо беа повредени и мораше да се наслонат на Балотели со 18 години и Круз кој беше во поодминати години.2008ма им беше многу тешка титула, спротивно на очекувањата. Рома изигра страшно, имаше и некои судиски одлуки за Интер тогаш, знам Тоти и Мексес плачеа многу
Манчини колку не го сакаа, едвај чекаа сезоната да заврши да го испадат како куче.
Да те е*ам на замин хехехеАмин!
Vo kuceska poza pred kaminДа те е*ам на замин хехехе
Газ ти маминДа те е*ам на замин хехехе
Ио соно дедо НоеКо вчера да беше го паметам почетокот на тоа финале. Атанас Костовски коментираше и рече дека Јувентус изгледа толку импресивно, што и да се состави комбиниран тим од ЛШ да игра против нив, ќе изгуби.
После швабите им шпрцаа три комада
Ова за титулите џабе драпате, секое скудето е важно и нормално е да се радуваат Мондо и останатите на форумов. Нивно е да не потсетат на статистиките што им одат во прилог, наше е да ги потсетиме на работите на кои не сакаат да мислат пред спиење![]()
Па по глупо нешто од плејофи нема.Ќе ја уништат лигата ако го направат такаГаз ти мамин
Автоматски споено мислење:
“We are working with the Federation towards the path of Serie A play-offs and play-outs, to break up the damaging consistency of the last nine years,” said De Laurentiis
Ах бе![]()
![]()
A како ќе освој Наполи титула?Па по глупо нешто од плејофи нема.Ќе ја уништат лигата ако го направат така
Ова не важи само за него, важи за сите тимови од Италија.Конте плачипичката повторно си најде алиби. Другите екипи во ЕЛ имале поише одмор.
“We must prepare for a season finale in Europe knowing that the other has more time to recover,” Conte conceded. “Teams from other countries had more time to recover and face this mini-tournament with more energy.
Абе све да му ебам бе, абе нека умре![]()
![]()
Голем кур.Ова не важи само за него, важи за сите тимови од Италија.
Аталанта и Интер играат на 01.08 а со Хетафе Интер игра на 05.08.
ЛШ Јуве и Наполи играат на 07 и 08. А Аталанта игра на 12.08.
Интер и Рома како тимови што играат во ЛЕ имаат најмалце одмор. Интер на 5ти Рома на 6ти игра. Сега ти израчунај од 2ри до 5ти колку дена ќе имаат играчите за одмор, транспорт итн. А цела сеозна после коронава ја играат со такво темпо, на 2-3 дена натпревар. Тоа што во овој случај Интер има најмалце време да се спреми за Лига Европа не е изговор, факт е. Јебига, таква ни била среќата.
У право си дека цел свет е пореметен сега. За сите екипи е пореметено. Но за конкретниов случај ако правиме муабет.Голем кур.
И што треба сеа, секоја недела да го слушаме како само за него немало одмор? Еднаш немал доволно одмор за у Серија А, сеа немал одмор за у ЕЛ. У Септември ќе рече малку време имал да ја спреми екипата, многу рано почнала новата сезона.
Тоа цел све у локдаун отиде, у абнормални услови играат сите, а он се праи паднат од марс.
Работата е што знае што се случува, не е глуп. Ама си бара алиби, секогаш и секаде.