А пред 3 години го плеснавме Копенхаген. Какви муабети правевме тогаш, а какви сега...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
БЕА, пукна меѓу нив со хотелот му го лапнаа преку ратко и толку од Самс. Човекот дава гаранции за долгот у Вардар ( дали со нотарски скт како у РК што напраи исто ) или да се пребие со Академијата да потпише и да заврши со Вардар.Едно нешто ми боде очи само во целава приказна, Орце и Самсоненко беа гз и гаќи и имаат(а) еден куп заеднички бизниси, ако не се лажам и во Русија градеа некоја болница, овие двајца ја имаат спукано нешто скоро или сеуште се ортаци? Пошто ми нема логика Самсоненко да сака да покрие долг кој тој го признава, а Орце да вади измислени фактури, тоа би значело дека двајцата заедно си тераат комбинации
Според ова, Самс не е крив за ова.БЕА, пукна меѓу нив со хотелот му го лапнаа преку ратко и толку од Самс. Човекот дава гаранции за долгот у Вардар ( дали со нотарски скт како у РК што напраи исто ) или да се пребие со Академијата да потпише и да заврши со Вардар.
Најголем проблем се измислените долгови што управа сака да ги наплати а Самс не ги признава.
Самс поштено им кажа уште лани дека си оди имаа време да најдат решение ама...
Да, во 12ч...утре е жрепката за Прва лига...
Не го бива и овој....Eve go najgolemiot “Vardarec” se siti i si go ladi gomno pokvareno ! Bitno si gradi zgradi so bratmu preku sds! SramotaПрегледај го приврзокот 260350
Не оваа среда, другиот петок....Легнаа 150,000,000 денари на сметка или се чека до петок, тогаш ќе се знае?