Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
абе климе што човек си бе ти?

он те прави од свинско корито подоле, кловн... а ти му пушташ копи-пасте текст со мислење дека ќе го разубедиш дека знаеш, дури почна и неговите клими да ги фалиш за да те засака, ама не одат така работите во реален живот, таму или го тераш во три пм и си го заземаш заслуженото внимание и почит или правиш нов профил па продолжуваш јово на ново на форумов.
Druze vo pravo si ama jas znaes kakov covek sum Kako Pogovorkata: Koj mene so kamen jas nego so leb. ne sum djubre kako drugi luge.

Ovaa e sigurno so A++
Автоматски споено мислење:

Placi Vlavce.
Ve otepa Gree...nokna mora, uste mnogu dolgo.
Da znaes sto se sprema od 1 Septemvri...lelelele

Кој отепа грее? Мене и мојата специјалност по гастроентерохептологија?

Ама ги отепа грее народот шо имаат купено грее клими и не можат да се рљзладат во овие жешки денови.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Кој отепа грее? Мене и мојата специјалност по гастроентерохептологија?

Ама ги отепа грее народот шо имаат купено грее клими и не можат да се рљзладат во овие жешки денови.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hahahhaha.... Dobar vic...

imam problem so gree+ aplikacijata. nikako ne mi gi naogja klimite a imam 3 doma. e sega koga ja pustam greesmart gi ima. i trite vrzani na ruterot i mozam site tri da gi kontroliram no ova e duri sum doma a ne na pat do doma da si pustam da oladi ili da stopli. nekoj moze da pomogne kade gresam? na gree+ sum registriran so region Europe
Sigurno imas nesto pogresno setirano.
Strelec objasnuvase nekolku pati.
Prasaj go, ke ti kaze kaj ti e greskata.

imam problem so gree+ aplikacijata. nikako ne mi gi naogja klimite a imam 3 doma. e sega koga ja pustam greesmart gi ima. i trite vrzani na ruterot i mozam site tri da gi kontroliram no ova e duri sum doma a ne na pat do doma da si pustam da oladi ili da stopli. nekoj moze da pomogne kade gresam? na gree+ sum registriran so region Europe
Smeni na north america...

Smeni na north america... Cesto eu serverite ili ne rabotat ili se preoptereteni...sto na wi-fi mrezata gi imas site 3 klimi ..na 3-4g treba povejke pati Reload da pravis najmalce 3pati....

Се расправате како ороспии на улица.

Дај кажете некој паметен муабет

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Дај кажете ми поевтина а добра 7ца, за греење повеќе ми е!
Значи, да грее саглам

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Значи, да грее саглам

Gree Hansol 24K 61'990, Gree Viola 24K 51'990.
Imaat uste nekoja kolicina kako sto znam.

Значи, да грее саглам

Edno drugarce za stanot poraca hisens 7ka 45ili 46k. Zasega nikoj nema.ovde.na forumov hisens ,pa ne veruvam deka nekoj za ovaa ke spodeli no cenata i e navistina niska... e kako ke se pokaze tmozam na ladejne da ti spodelam spodelam za greejne noemvri*

Edno drugarce za stanot poraca hisens 7ka 45ili 46k. Zasega nikoj nema.ovde.na forumov hisens ,pa ne veruvam deka nekoj za ovaa ke spodeli no cenata i e navistina niska... e kako ke se pokaze tmozam na ladejne da ti spodelam spodelam za greejne noemvri*
Kaj moze da se vidi, link nekoj?

Gree Hansol 24K 61'990, Gree Viola 24K 51'990.
Imaat uste nekoja kolicina kako sto znam.
Eve ti dobri jaki klimi na greejne.....

Kaj moze da se vidi, link nekoj?
Toj ja poraca od local prodavnica ama,mu napomnale deka od klimi.mk e

• Ми се допаѓа
Reactions: GT1
Back
На врв Bottom