Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
SNIMA SE NASTAVAK LUDIH GODINA: Evo ko će glumiti u nastavku kultnog serijala Žikina dinastija
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Тешко дека ќе направат нешто добро, али ај ќе видиме ко ќе излезе. Жика и Милан беа столб на претходните филмови, без нив тешко.

Инаку од скоро снимаат Србиве и римејк на Камионџии. Исто очекуван флоп.

Гледам истиот народ уше трола на форумов и се поново ликови паѓаат на нивните фори.
Уште се фура филмот, дека designed by apple in california и made in chinа е исто со designed and made in china.

Сепак, гледав клима за роднините нешо ефтина 3.5 нешо, па ја разгледав fairy lclh, a+ ефикасност на греење, грее почнале и надоле со ефикасност да одат [emoji51][emoji16]

Гледам џубрето грее уше ви фура филмови за украун, и амбер ќумбиња со по 1-3 киловати потрошувачка на греење и тоа е во ред пошо биле нордик клими хаха.

Уше ви спинуваат флаери нивни имаѓинарни желби како тестови еквивалентни на еуровент, а немаат муда да се појават на еуровент.

Како и да е, нешо 3.5 kw климичка за 30к сма бар да е а++ на греење warm zona.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Гледам истиот народ уше трола на форумов и се поново ликови паѓаат на нивните фори.
Уште се фура филмот, дека designed by apple in california и made in chinа е исто со designed and made in china.

Сепак, гледав клима за роднините нешо ефтина 3.5 нешо, па ја разгледав fairy lclh, a+ ефикасност на греење, грее почнале и надоле со ефикасност да одат [emoji51][emoji16]

Гледам џубрето грее уше ви фура филмови за украун, и амбер ќумбиња со по 1-3 киловати потрошувачка на греење и тоа е во ред пошо биле нордик клими хаха.

Уше ви спинуваат флаери нивни имаѓинарни желби како тестови еквивалентни на еуровент, а немаат муда да се појават на еуровент.

Имаш Хаиер Тундра 12ка или 18ка ако е за поозбилна работа.

Имаш Хаиер Тундра 12ка или 18ка ако е за поозбилна работа.
Ovaa e sigurno so A++
Автоматски споено мислење:

Placi Vlavce.
Ve otepa Gree...nokna mora, uste mnogu dolgo.
Da znaes sto se sprema od 1 Septemvri...lelelele

Баш пред некој ден ја гледав некаде на телевизија, здрава, права, ни бастунче не користеше. :( Нека почива во мир.

Нов филм за Жикина Династија, нема да е исто без Жика али сепак би го гледал. Одамна не ми ги репризирале старите на Сител:(

Коа го гледав филмов у кино и кога го слушнав ова првата реченица I am a poor wayfaring stranger реков ја сам вај :pos:

I am a poor wayfaring stranger
I'm travellin' through this world of woe
Yet there's no sickness, toil, nor danger
In that bright land to which I go
I'm going there to see my Father
I'm going there, no more to roam
I'm only going over Jordan
I'm only going over home
I know dark clouds will gather 'round me
I know my way is rough and steep
But golden fields lie just before me
Where God's redeemed shall ever sleep
I'm going home to see my mother
And all my loved ones who've gone on
I'm only going over home
I am a poor wayfarin'…

Нов филм за Жикина Династија, нема да е исто без Жика али сепак би го гледал. Одамна не ми ги репризирале старите на Сител:(
Ги имаше пред некој месец мислам, а и на КласикТВ ги даваат често.

Коа го гледав филмов у кино и кога го слушнав ова првата реченица I am a poor wayfaring stranger реков ја сам вај :pos:

I am a poor wayfaring stranger
I'm travellin' through this world of woe
Yet there's no sickness, toil, nor danger
In that bright land to which I go
I'm going there to see my Father
I'm going there, no more to roam
I'm only going over home
I know dark clouds will gather 'round me
I know my way is rough and steep
But golden fields lie just before me
Where God's redeemed shall ever sleep
I'm going home to see my mother
And all my loved ones who've gone on
I'm only going over home
I am a poor wayfarin'…
Штета што живееме во време во кое ваква уметност од филм губи од филм како Паразит.

Штета што живееме во време во кое ваква уметност од филм губи од филм како Паразит.
Не знам во какви услови ги гледа академијата филмовите но ако го изгледаш 1917 на кино и да гласаш за Паразит сам треба да си поднесиш оставка и од академијата и од животот.

Не знам во какви услови ги гледа академијата филмовите но ако го изгледаш 1917 на кино и да гласаш за Паразит сам треба да си поднесиш оставка и од академијата и од животот.
Па со оглед на Оскарите што ги зема, речиси сигурно е дека го глеале у кино. :D

Мој впечаток е дека се гласа многу и на негледано. Нема теорија сите кои имаат право на глас да го изгледале сите филмови. Гласот им е забава, како нам овде на темата кога биравме најдобри серии. Не им е нити работа нити должност. Гласаат за тоа што стигнале да го изгледаат, или за филмовите во кои имаат пријатели и соработници итн...

Тапа е 917ка бе, заедно со Данкирк најлоши воени филмови во поновата историја, секако тука не го вбројувам фул метал џект како најлошиот воен филм во историјата на киното.

ок спремен сум.

пукај бе братучед

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom