Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 март 2010
Мислења
15.325
Поени од реакции
26.269
Никола Поповски за сите овие сликаниве е Хенри Кисиџер.
Попоски има феноменален политички капацитет. И од мое искуство, е 20 пати поконзервативен и порадикален десничар од астал патриотиве. Иако во јавен настап воопшто не остава таков впечаток.
Автоматски споено мислење:

Primer de. Ne mi teknuvase na nikoj drug oficijalem vmrovski pretstavnik pa logicno pomisliv na tebe.
Во моментов имаш бар 10 поофицијални од мене.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Попоски има феноменален политички капацитет. И од мое искуство, е 20 пати поконзервативен и порадикален десничар од астал патриотиве. Иако во јавен настап воопшто не остава таков впечаток.
Џабе е се кога е на клупа за резервни играчи, а можеби не е ни таму.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.325
Поени од реакции
26.269
Не, сега сигурно ќе следи напад врз Мицкоски од сите оружја. Ко преживи, причаче.
Јас типувам дека Ѓорчев ќе биде оперативниот извршител. Како и секогаш досега. :D

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Со Попоски ВМРО лагано ќе тепа. Типот се гледа дека го бива. Уствари ВМРО и магаре да ставеше на местото на нивниот лидер мислам дека ќе тепаше на овие избори.

Член од
1 април 2018
Мислења
2.118
Поени од реакции
4.119
Грујо го скинаа од почесен претседател :D

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.484
Поени од реакции
3.670
Колку само не си во право тоа е чудо... Грујо владееше до пред четири години, не пред 30, па да немаме меморија. Таков медиумски мрак, шиканирање на политички опоненти и цензура се без преседан. Можеш да ја споредуваш оваа власт со претходната во многу сегменти ама во слобода на медиумите не. Тоа што се случуваше во грујово време е за во учебници.

Каде беа објавувани бомбите на Заев? На почетокот за првите бомби имаше штама во куртонските медиуми. Убаво се сеќавам, кога беше објавена бомбата со Мијалков и Латас за Љубе Бошкоски на Сител цела вечер одеше кајрон со најава за екслузивна вест - „Кочанчанец си го отсекол пенисот“. Ни збор ни ништо за она за што збори цела држава...
Сега е бетер, ако тогаш ги држеа ВМРО медиумите, сега СДС ги држи, само што СДС држи и мал милион невладини и разни порталчиња. Сега цензура акаат на се. Никогаш немало ваква опресија на различно-мисленици. Ова е дефинитивно најлоша влада што некогаш владеела со Македонија

Член од
14 август 2006
Мислења
45.352
Поени од реакции
84.575
За овој што беше за надворешни, зборите?
Го знам лично, игравме фудбал порано заедно. Навиваше за ПСЖ (пред едно 20 години).
ОК лик. Релативно добро играше.

(и Филип Петровски беше у екипата за фудбал)

M

Macedon1um

Гостин
Грујо го скинаа од почесен претседател :D
Ја решија главната пречка за победа на изборите :rolleyes: да одат утре да прават анкета помеѓу симпатизерите на Дпмне Грујо ќе има 5 пати повеќе рејтинг од Мицко

Член од
24 март 2010
Мислења
15.325
Поени од реакции
26.269
За овој што беше за надворешни, зборите?
Го знам лично, игравме фудбал порано заедно. Навиваше за ПСЖ (пред едно 20 години).
ОК лик. И релативно добро играше.

(и Филип Петровски беше у екипата за фудбал)
Има учено во Франција, веројатно од таму е ПСЖ. :D

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.180
Поени од реакции
3.428
Ќе биде интересно дали АА или Левица ќе успеат да скинат некој пратеник (незнам на кого точно оти не сум ги анализирал резултатите), ама сепак мислам дека судот нема да се осмели да промени нешто од причина што сега СДССМ и ДУИ имаат 61 пратеник, а ако дираат може да се случи ситуација да мора да се купува Левица или некој од продадените души од ВМРо кој ќе чинат доста скапо.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.352
Поени од реакции
84.575
Има учено во Франција, веројатно од таму е ПСЖ. :D
Да де, идеше у Париз.
Не ми личеше тогаш ни на вмровец, ни на екстремен десничар. Али, прво, ја само фудбал сум играл со него, не сум се дружел. Второ, ни ја не сум гранат истиот од тогаш до сега.
Не бевме собрани ние тогаш за фудбал на партиска база.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.458
Поени од реакции
18.456
Ќе биде интересно дали АА или Левица ќе успеат да скинат некој пратеник (незнам на кого точно оти не сум ги анализирал резултатите), ама сепак мислам дека судот нема да се осмели да промени нешто од причина што сега СДССМ и ДУИ имаат 61 пратеник, а ако дираат може да се случи ситуација да мора да се купува Левица или некој од продадените души од ВМРо кој ќе чинат доста скапо.
Али вечерта нели кажа дека имаат 12 пратеници? Некој му поклони на Али 3 пратеници.

Инаку некој од овие новиве пратеници на ДПМНЕ салам ќе се збогати, затоа што нема да останат на 61 пратеник Заев и Али.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom