Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
И ја исто брат, да не беа тоа сендвичите ќе умрев од глад.
Да ти кажам ќарија едни мои познаници од сендвичите....направивме они да си земат некоја паричка. Ама екстра ги направија....иначе не јадам сендвичи. Пици и некои топли оброци повеќе сакам....а јадам секој ден за џабе, јбг луѓето ме сакаат....по некад оставам по некоја иљадарка.

• Хаха
Reactions: wot
Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Уште ли сте под импресии на пропагандата за режимот? :LOL:
Автоматски споено мислење:

На крај пак ВМРО ќе спашава.....
Нека пукну душмани!
Чекај сега, нели бланко чек секој ќе потпише, па зошто тогаш да им дадеме 61 пратеник?

ПС:Многу луѓе престанаа да ја слушаат химната од вакви како вас.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Да ти кажам ќарија едни мои познаници од сендвичите....направивме они да си земат некоја паричка. Ама екстра ги направија....иначе не јадам сендвичи. Пици и некои топли оброци повеќе сакам....а јадам секој ден за џабе, јбг луѓето ме сакаат....по некад оставам по некоја иљадарка.
Да те знае Мицкоски какви услуги му правиш на ДПМНЕ овде на форумот, ќе те стави потпретседател да бидеш. Со ваква агитација следните избори не 61, 81 пратеник ќе има ДПМНЕ, за двотретинско мнозинство што би рекла космичката глупача Каракамишева која еднаш тврдеше дека 81 а не 80 се двотретинско мнозинство од 120.

Последно уредено:

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Да те знае Мицкоски какви услуги му правиш на ДПМНЕ овде на форумот, ќе те стави потпретседател да бидеш.
Какви сте мутави брат.....боље нека баталат политика. Доживотно СДС нека ве ебе у мозок. Обиџуко :facepalm:
Требаше да се подавите уште 2016 убаво тогаш реков.....и предвидов дека државава после тие калакурници ќе ја нема. Бар да се насмееме, оти друго не ни останува.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Какви сте мутави брат.....боље нека баталат политика. Доживотно СДС нека ве ебе у мозок. Обиџуко :facepalm:
Требаше да се подавите уште 2016 убаво тогаш реков.....и предвидов дека државава после тие калакурници ќе ја нема. Бар да се насмееме, оти друго не ни останува.
Моментално не се смееме со тебе, туку ти се смееме тебе.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Моментално не се смееме со тебе, туку ти се смееме тебе.
Можам јас тоа да го правам ме боли кур, ти кажав кај сум јас...на Хималаите, не ме гледате многу е високо. Да не бев жалостив ќе ве презирав....вака ок е, ќе се смеете...ве сакам.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.741
Можам јас тоа да го правам ме боли кур, ти кажав кај сум јас...на Хималаите, не ме гледате многу е високо. Да не бев жалостив ќе ве презирав....вака ок е, ќе се смеете...ве сакам.
Како не си бил ти на Хималаите, обично тие се оние со 8к постови на форум, замараат за ВМРО, користат вулгарен речник и слично.
The new zen.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
На Хималаите се грижат за тендери?

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.907
Поени од реакции
2.943
Уште ли сте под импресии на пропагандата за режимот? :LOL:

На крај пак ВМРО ќе спашава.....
Нека пукну душмани!
Taka e, uste samo vlada da formira VMRO i problemot e resen.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Како не си бил ти на Хималаите, обично тие се оние со 8к постови на форум, замараат за ВМРО, користат вулгарен речник и слично.
Треба да си и ти на Хималаите за да ме видиш...иначе ок ти се забелешките, обично е така.

На Хималаите се грижат за тендери?
А зошто е зло да земам тендер?

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Треба да си и ти на Хималаите за да ме видиш...иначе ок ти се забелешките, обично е така.

А зошто е зло да земам тендер?
Зло е што не гледаш зошто е зло да земеш тендер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom