Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
Има ли некој информација колку гласале за П. Богојески. Но мора точна бројка, онака, и заокружена цифра (едноцифрена, двоцифрена, можеби и троцифрена?) е задоволителен одговор.
20200719_224628.jpg

Последно уредено:
Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Е, сега стварно ми падна жал за Бачев што го превеслаа и не му го оставија никогаш северна, а на бугарашов Богојески му дозволија со сложувалката и непостоечкото име да излезе.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Едно логичко размислување. Ако Левица беа со дпмне како што форсираат малограѓаните, зошто нивните членови во дик не се бореа за приговорите на Левица, туку едноставно ги фрлија во канта заедно со браќата им од сдс.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.585
Поени од реакции
22.304
Дали има либерал македонец во форумов, сакам да го прашам нешто?
Сите сме либерали кога дозволивме како малцинство да си играте со нас и државата. Слободно прашај.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Сите сме либерали кога дозволивме како малцинство да си играте со нас и државата. Слободно прашај.
Јас не дозвољавам... Ама па кој ме прашува мене :)

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
2500 гласа за павле богојески. Да сретнеш некој на улица.. па добро бе што мислеше..
Тoј е ликoт штo зaеднo сo Зaев ги имaaт удренo темелите нa пoлитичкиoт дилентaтизaм вo Мaкедoнијa.Акo oтвoриш лексикoн кaј терминoт Шупелкa немa oбјaснувaње,сaмo сликa негoвa стoи

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Да си гласавте за ВМРО и да извадеше 61 ништо од овие циркузи немаше да има.....добро, можеби Грујо ќе пропарадираше по триумфалната капија и то.
Автоматски споено мислење:

Да си гласавте за ВМРО и да извадеше 61 ништо од овие циркузи немаше да има.....добро, можеби Грујо ќе пропарадираше по триумфалната капија и то.

Skylake

proseCUTE
Член од
7 јули 2016
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.712

И луѓе "спонтано" ќе се собираа со автобуси да слават победа...

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
И луѓе "спонтано" ќе се собираа со автобуси да слават победа...
Уште ли сте под импресии на пропагандата за режимот? :LOL:

На крај пак ВМРО ќе спашава.....
Нека пукну душмани!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom