Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Жити се не пишубај глупости, случкава везе нема со србоманство. Брат ми беше 17год. и беше осуден на постојан надзор од 8 месеци ради ова. Нема везе со ФА ова, пола и повеќе беа од Комити.
Поздрав.
Толку разбираш, Сервис Кру тоа време имаа своја застава на запад.
Автоматски споено мислење:

Жити се не пишубај глупости, случкава везе нема со србоманство. Брат ми беше 17год. и беше осуден на постојан надзор од 8 месеци ради ова. Нема везе со ФА ова, пола и повеќе беа од Комити.
Поздрав.
Патем, Комити навивале за МЗТ?

Не знам како да те сфатам сликата ти е сарказам или? Сакаш да кажеш дека Сервис Кру не биле србомани?

Не знам како да те сфатам сликата ти е сарказам или? Сакаш да кажеш дека Сервис Кру не биле србомани?
100% сакам да кажам дека не биле србомани. Еве ти и доказ. А тоа едно видео што го шерувате што пеат 2 песни на југословенски е во Југославија, заедничка држава. Тоа ти е како да кажеш дека шверцери се македонисти што пеат некои песни на македонски.

Патем, Комити навивале за МЗТ?
Патем изглеа си многу малечок.
Ти кажувам за сликата од исечокот од весник што си ја ставил дека нема везе со србоманство, осум души ги држеа 12 саати у станица Жути, Црвениот, Мафи, Елвис, Маци Глава и меѓу кој и брат ми.Брат ми имаше линии од пендраци на грб мењаше бои како семафор 3 недели. Татко ми се акаше по станици и судови ради тоа.
Иначе сите групи се излезени од Комити, порано после фудбал се идеше на кошарка, ракомет и одбојка. Имаш заеднички гостувања на ЦПБ во Кавадарци заедно со екипа од Пирамида, гостување на Пирамида во Велес заедно со екипа од ЦПБ, исто во Куманово, Кочани...Ме мрзи да ти барам клипови.
Имаше другарство плус се бранеше честа на градот сегде.
Сервис Кру заставата од запад уште е кај Мафи, идат и на ракомет на Вардар.
Тоа што има клип на ЈТ од 88 кај што се препејува песна од Гробари против Работнички не ги прави србомани.

Патем изглеа си многу малечок.
Ти кажувам за сликата од исечокот од весник што си ја ставил дека нема везе со србоманство, осум души ги држеа 12 саати у станица Жути, Црвениот, Мафи, Елвис, Маци Глава и меѓу кој и брат ми.Брат ми имаше линии од пендраци на грб мењаше бои како семафор 3 недели. Татко ми се акаше по станици и судови ради тоа.
Иначе сите групи се излезени од Комити, порано после фудбал се идеше на кошарка, ракомет и одбојка. Имаш заеднички гостувања на ЦПБ во Кавадарци заедно со екипа од Пирамида, гостување на Пирамида во Велес заедно со екипа од ЦПБ, исто во Куманово, Кочани...Ме мрзи да ти барам клипови.
Имаше другарство плус се бранеше честа на градот сегде.
Сервис Кру заставата од запад уште е кај Мафи, идат и на ракомет на Вардар.
Тоа што има клип на ЈТ од 88 кај што се препејува песна од Гробари против Работнички не ги прави србомани.
од тие што ги наброја 90% се ФА и никој не иде на Вардар. Ама ти си знаеш

Shkupi - Ohrid 18.07.2020
Ni na vakva test utakmica policijata ne ni dozvoli gostuvanje.
FB_IMG_1595100980803.jpg

Ретро.
Колку да се види колку Сервис Кру(сегашно ФА) биле србомани.

Прегледај го приврзокот 259288
Moже кој што сака да напише. Сервис Кру не беа тоа што пишува во текстов.

100% сакам да кажам дека не биле србомани. Еве ти и доказ. А тоа едно видео што го шерувате што пеат 2 песни на југословенски е во Југославија, заедничка држава. Тоа ти е како да кажеш дека шверцери се македонисти што пеат некои песни на македонски.
не е така како што збориш

Shkupi - Ohrid 18.07.2020
Ni na vakva test utakmica policijata ne ni dozvoli gostuvanje.
Прегледај го приврзокот 259442
Солза ми се стркала низ образ, кога прочитав што направила таа каурска полиција, која вообичаено ви ги пуши на сите Албанци.

Тој најдесно гол се има враќано до Скопје:icon_mrgr:Прегледај го приврзокот 259506
Ја па се зачудив како овој од вишата раса не се пофали тука дека паднала блуза од Паткари, секој графит го постира тука а такво нешто да не стави ама ете што била работата. Е ова се Шверцери, малку посериозна група, малку надвор од Чаир и одма паѓаат реквизити, цело време некој им ги сили децата дека од другата страна има пички, дека им се плашат и после ќе јадат ќотек како шо беше лани после Вардар-Слога кога го јадеа една група од нив шо ве чекаше после утакмица, паднаа и тогаш некој реквизити мислам шалови беа. Само нека продолжат вака да се шетаат.

ПС: Браво за Рибари

Ја па се зачудив како овој од вишата раса не се пофали тука дека паднала блуза од Паткари, секој графит го постира тука а такво нешто да не стави ама ете што била работата. Е ова се Шверцери, малку посериозна група, малку надвор од Чаир и одма паѓаат реквизити, цело време некој им ги сили децата дека од другата страна има пички, дека им се плашат и после ќе јадат ќотек како шо беше лани после Вардар-Слога кога го јадеа една група од нив шо ве чекаше после утакмица, паднаа и тогаш некој реквизити мислам шалови беа. Само нека продолжат вака да се шетаат.

ПС: Браво за Рибари
Чекај сега ќе пишат дека маичката ја носела жена од 90 години и била нападната од 15 души со оружје:pos:

Чекај сега ќе пишат дека маичката ја носела жена од 90 години и била нападната од 15 души со оружје:pos:
Нема што да пише сега другарот Хитлер сега, да не беше падната маицата, ќе напишеше цел реферат за паднатата маица од Паткари, за тоа како се страв и трепет, како одат насекаде и никој ништо не им може, вака сега Рибари го забеаа.

Ама ете како што вика он децата ја превземале групата, немале ништо со оние шо го чекаа со Али со бакљите, така да еве прво мрднување настрана губат реквизит, се надевам дека ќе продолжат да одат насекаде и дека убаво ќе бидат пречекани и нормално по Скопје ќе продолжат да ги овие маички, ваљда ги научиле нешто постарите.

Spored mene e pateticki da se kuurcis so padnat rekvizit, a kamo li so rekvizit na patkari ebate zatoa i ne go objaviv.
A vie slobodno obedinete se i slavete zaedno za padnatiot rekvizit, go tolkuvate kako da vi e senarodski trofej, i kako ribari ti bile makedonski heroi. Uraaaa

Spored mene e pateticki da se kuurcis so padnat rekvizit, a kamo li so rekvizit na patkari ebate zatoa i ne go objaviv.
A vie slobodno obedinete se i slavete zaedno za padnatiot rekvizit, go tolkuvate kako da vi e senarodski trofej, i kako ribari ti bile makedonski heroi. Uraaaa
Да бе, а шо сте ја објавиле тогаш по социјалните мрежи од вашите лични профили, па дури и дечкото сте го сликале гол :facepalm:

А нели е патетички да изгубиш реквизит од Рибари за толку "јака" група како вас, нели на децата им кажуваме дека ако не се мирни ќе дојделе Шверцери.
Продолжете така да ги лажете децата, тек ќе почнете да губите реквизити.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom