Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
"Nie koga" e past simple tense
E taka da se gordete na minata slava
Ставете слики од пречекот на Аљи во Чаир. Ве наредија ко попчиња, со бакљи сите, војводата мавта низ прозор како Тито.

108557758_3102957116455639_3589739752133845064_n.jpg

"Ние не сме водени политички, не припаѓаме на ниедна партија."
:icon_lol:

108557758_3102957116455639_3589739752133845064_n.jpg

"Ние не сме водени политички, не припаѓаме на ниедна партија."
:icon_lol:
Де не му го руши филмот на оној нацискинхедот, значи они во 2011 кога не бил клубот активен се собирале по 400 души на стадионот, тоа ваљда кога имал митинг било.

Пак нека продолжат да ставаат слики од нивните графити ако не им е срам.

Де не му го руши филмот на оној нацискинхедот, значи они во 2011 кога не бил клубот активен се собирале по 400 души на стадионот, тоа ваљда кога имал митинг било.

Па да се собираат ДУИ кога прави митинг, идат да го чакнат по еднаш на Аљи.
Какво смешно племе се овие. :pos:

Ne znam sto ima vrska slikava so Sverceri?!?
Omer e direktor vo klubot, nema rekvizit na $, a so DUI od sekogas bil no kako Omer ne kako vodza na NG.
Loso e sto politikata e vmesana vo nasite klubovi no jbg da ne navleguvame vo toa, nema politicar makedonec koj nema slika so dres na vardar no toa ne e predmet na interes za nas vo ovoj podforum.
Da se vratime na toa sto vredi da se cita i diskutira...
* Za vreme na pandemijata se nacrtani okolu 15 grafiti od $verceri
* Eve edna interesna snimka od miting ne tuku od U19 utakmica. 2012

Ne znam sto ima vrska slikava so Sverceri?!?
Omer e direktor vo klubot, nema rekvizit na $, a so DUI od sekogas bil no kako Omer ne kako vodza na NG.
Loso e sto politikata e vmesana vo nasite klubovi no jbg da ne navleguvame vo toa, nema politicar makedonec koj nema slika so dres na vardar no toa ne e predmet na interes za nas vo ovoj podforum.
Da se vratime na toa sto vredi da se cita i diskutira...
* Za vreme na pandemijata se nacrtani okolu 15 grafiti od $verceri
* Eve edna interesna snimka od miting ne tuku od U19 utakmica. 2012

А тој позади Омер, и тој ли нема никаква врска со $ во моментов, а?

На друг тие приказни, ама јбг мора воџата да си го задржи местото у царина, друг у пошта, трет у општина, итн.

А тој позади Омер, и тој ли нема никаква врска со $ во моментов, а?

На друг тие приказни, ама јбг мора воџата да си го задржи местото у царина, друг у пошта, трет у општина, итн.
Ni toj pozadi ne e veke vodza, grupata veke nekolku meseci e pod vodstvo na po mladi clenovi.

Ni toj pozadi ne e veke vodza, grupata veke nekolku meseci e pod vodstvo na po mladi clenovi.
Тој јас како што знам не ни бил никогаш вистински воџа.

Групата може да е под "водство" и на ученици од "Зеф Зељуш Марку", се знае кој ја води групата и ќе ја води се додека опстојува ДУИ на политичката сцена.Ама на се има крај, така и на Дуи, ќе дојде до промени во вашиот блок, па тогаш останува да видиме како ќе функционирате кога нема да имате позади вас функционери како Груби.

Ретро.
Колку да се види колку Сервис Кру(сегашно ФА) биле србомани.

Прегледај го приврзокот 259288
Жити се не пишубај глупости, случкава везе нема со србоманство. Брат ми беше 17год. и беше осуден на постојан надзор од 8 месеци ради ова. Нема везе со ФА ова, пола и повеќе беа од Комити.
Поздрав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom