- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
nema na cemu@Starbucks1 hvala na poslatoj listi i lista je super.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nema na cemu@Starbucks1 hvala na poslatoj listi i lista je super.
Pošto koristiš mag250 nemožeš nikakve modifikacije izvršit,dali ima bilo koji portal da hoce da radi na sve mac adrese
ili nacin da promenim mac na mag250 hvala
moze pomoc na ppPošto koristiš mag250 nemožeš nikakve modifikacije izvršit,
Portal da radi na sve mac adrese to ne može,ali portal bez ikakve mac adrese to može,samo ne svi portali
Envoyé de mon Samsung en utilisant Tapatalk
to nije on neko go podjebava tamo se uclanil sa njegov nik .Marko se buni za postavljanje slike od mac_a, a dobro je aktivan kod sultana i to bas u temi dje se samo mac_ovi postavljaju
Envoyé de mon Samsung en utilisant Tapatalk
Ima sigurno barem jedan.dali ima bilo koji portal da hoce da radi na sve mac adrese
ili nacin da promenim mac na mag250 hvala
Aurora radi na sve macoveIma sigurno barem jedan.
ова мене ми мириса ,на Malesevac))E hvala. Imao sam tu listu pa hteo da je kupim. Ovako je još bolje. Hvala za listu Kobra. Radi
Автоматски споено мислење:
Može meni u pp ta lista kad već ima domaćih kanala? Hvala unapred.
Dali je ok da ja sad stavim nick “glupi“neki od naroda s prostora exyu i ti to tolerises ! Taj malesvac je po nacionalistickim ispadima vec odavno poznat ali bez obzira ko je mislim da treba bit sankcionisan !ова мене ми мириса ,на Malesevac))
Hvala živ bioMare2045 ,,Pozzz da li neko ima ovu listu gold-iptv-premium.streamtv.to:8080 ako može jedna hvala ..
Imas u posti...
Vanredna vožnja, peron je pust U ove sate, promet nije gust. Magla se valja, svjetla se guše Odlazi nemir sa umorne duše. Stiskam na grudi ,prazninu neku, Ne mislim na ništa, bol je u tijeku. Mirišem inje kako se ljušti Pod nogama smrznuto lišće šušti. Hoće li ti ikada biti žao Što nećeš saznati kako bi bilo u paru. Ja nisam od nas odustao, Ne mogu zaboraviti ljubav staru. Hoće li ti ikada biti krivo Kad godine se pretvore u tužnu sitnicu. Kad pred očima sve postane sivo I u ogledalu ugledaš staricu... S ugaslim sjajem Pred konačnim krajem... |
Mislam deka nema vrska koj e i sto e,samo znam deka e bedno i nisko od toj idiot.Inteligencija na nivo na Neandertalec.Pred malku go vidov PP.Zar "bosanac" ne moze biti i Bosnjak i Srbin i Hrvat ?