Malo neobicno pitanje.Sta,konkretno,mislis?postoji li mac, koji otvara 50-ak adresa![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Malo neobicno pitanje.Sta,konkretno,mislis?postoji li mac, koji otvara 50-ak adresa![]()
eto @vehbos je pojasnio, kalauz je mac, koji otvara 100-tinak adresa, recimoMalo neobicno pitanje.Sta,konkretno,mislis?
i, sto je najgore, taj kalauz postoji
Автоматски споено мислење:
sto, jel' mislis da ne postoji taj kalauzMeni se cini da je tebe ujela "zuta osa".![]()
sto, jel' ima nekih problema ?Postoji kod Marka.Koliko vidim ti si pozelio da on stavi kalauz u bravu![]()
Samo ti kaci i vjerujem ti u ,,kalauz,, probao sa istim macom 4 adrese i otvara odlicno.sto, jel' ima nekih problema ?
ako necete, necu kaciti liste![]()
Sega Marko so negov kalauz ce te isprati na odmor nedela,dve.Milion pati e kazano da ne se kacat macovi,ama ti da ne se izkurcis so slikanje nema sansi.Samo kupi si podobar fotoaparat,ovoj ti e slab so pikseli.sto, jel' ima nekih problema ?
ako necete, necu kaciti liste![]()
dobar kalauz otvara i mnogo vise, veruj miSamo ti kaci i vjerujem ti u ,,kalauz,, probao sa istim macom 4 adrese i otvara odlicno.
jel' ti stvarno mislis, da se ovim kurcim, i da ja imam potrebe da se kurcim, ajde bre ......Sega Marko so negov kalauz ce te isprati na odmor nedela,dve.Milion pati e kazano da ne se kacat macovi,ama ti da ne se izkurcis so slikanje nema sansi.Samo kupi si podobar fotoaparat,ovoj ti e slab so pikseli.
Ona je moja žena plava, Kod mene ponekad prespava, Gledam je, meni puno znači, Kada se skida il' oblači. Rajki je bitna karijera Al' kaže da nema barijera I kaže da se voli i dirat Da se ne počne još lezbirat. Dođi dušo da te taknem, Od crnih misli da te maknem, Ja ću ti kazat, sve ti pokazat Ja ću se tebi opet dokazat. Rajka, Rajka policajka, Ide Rajka, dužnost zove, U lokalu svira cajka, Na stolu je puno love. Rajka, Rajka policajka, Te gangstere brzo sredi, Srce novi status lajka, Novu rundu ti povedi! |