- Член од
- 25 февруари 2015
- Мислења
- 346
- Поени од реакции
- 593
treba li sad istrazivati ko je taj idiot ili direktno sankcionisati pitanje je sad ...ова мене ми мириса ,на Malesevac))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
treba li sad istrazivati ko je taj idiot ili direktno sankcionisati pitanje je sad ...ова мене ми мириса ,на Malesevac))
nema na cemu@Starbucks1 Hvala puno na listi....
Kakvi ste vi to ljudi,kad nazivate forumase idiotimatreba li sad istrazivati ko je taj idiot ili direktno sankcionisati pitanje je sad ...
znaci po tebi je normalno da neko napise takav nadimak? vidim da ti nisi nista bolji od njega a jos vise vjerujem da si ti taj samo sa vise nadimaka.Kakvi ste vi to ljudi,kad nazivate forumase idiotima
mislim da nista bolji niste ni vi
Pa on e toj malesevac alias dzubre,stoka,idiot.Kaj sultanite e stanko i boss.Tamu pa go toleriraat.Eden permanenten ban i zbogum.Starbucks1 fala za listata,ne trebalo ,ama sepak fala.znaci po tebi je normalno da neko napise takav nadimak? vidim da ti nisi nista bolji od njega a jos vise vjerujem da si ti taj samo sa vise nadimaka.
Ubaciš basic-iptvesun.com:8080/c/ u browser i vidjećeš da se odaziva portal...Pitanje, dali je "basic-iptvesun.com:8080" promjeni adresu, ako je moze nova.
ja sam ga na sultanovicu vec dva puta banovao i rekao sam da svaki put kad ga primjetim cu ga banovati samo ja nemam vremena da ga trazim.Pa on e toj malesevac alias dzubre,stoka,idiot.Kaj sultanite e stanko i boss.Tamu pa go toleriraat.Eden permanenten ban i zbogum.Starbucks1 fala za listata,ne trebalo ,ama sepak fala.
Da moze , samo dali bi tebi ili bilo kome iz Srbije zasmetalo da se pojavio nik "glupi srbin" mislim da nema potrebe za takvim pitanjem ili diskusijom !Zar "bosanac" ne moze biti i Bosnjak i Srbin i Hrvat ?
Bas me interesuje kako bi ti nazvo lika ko sto je ovaj o kojem se vodi diskusija ili nekog ko vrijedja druge na bilo koji nacin nicim isprovociranKakvi ste vi to ljudi,kad nazivate forumase idiotima
mislim da nista bolji niste ni vi
Pa ete ti kazav koj e stanko 3434 i boss9478.Baniraj govna da ne smrdat.ja sam ga na sultanovicu vec dva puta banovao i rekao sam da svaki put kad ga primjetim cu ga banovati samo ja nemam vremena da ga trazim.
na jednom linku nisam imao /c/ a na tri linka sam imao /c/Ubaciš basic-iptvesun.com:8080/c/ u browser i vidjećeš da se odaziva portal...