Darling
High Value
- Член од
- 5 јуни 2009
- Мислења
- 14.205
- Поени од реакции
- 30.394
Ischezni.Има ли заинтересирани за маички од Левица пишете ми во инбокс, да знам колку да нарачам.
Ischezni.Има ли заинтересирани за маички од Левица пишете ми во инбокс, да знам колку да нарачам.
Не толку по влашка колку што се блиску по тајкунска линија, пљачкање на народот им е заеднички интерес.Они се одамна здружени по влашка линија не се секирај само глумат пред наивните македонци дека очи си вадат меѓусебе.Ако не си знаел Заев е најзаслужниот што Груевски стигна безбедно во Будимпешта.
Им го крева притисокот Апасиев уште невлезен во Парламент.
Не сфаќаат дека макар и саркастично на многу им е толку преку кур дојдено што баш сакаат да се случи „сите ќе ве стреламе“.
На времето одев на школа, па таму не учеа дека одма после гласањето кампањата продолжува. Е ова кај нас се претвора во борба. Само храбро и на прва. Гледајте пресот денес, интересен ќе биде. Македонската кауза вие младите треба да ја зачувате, коа постарите се полакомија по западњачки пари и се продадоа до крај.Маички сами ќе побараат од Левица доколку Апасиев не влезе со никого во коалиција и на говорница продолжи да ги плука и едните и другите како што тоа го прави по телевизиите како и ќе работи на поништување на преспанскиот и бугарскиот договор.
Не како чин на одговорност. Чисто да се спаси од срамот да треба Влатко Ѓорчев да го плука на конгрес кај што го менуваат, ако не поднесе.Не верувам дека ќе поднесе оставака. Политичка одговорност после изборен пораз е мисловна именка во Македонија.
ако не сум грешка тој и најави оставка ако изгуби.Не како чин на одговорност. Чисто да се спаси од срамот да треба Влатко Ѓорчев да го плука на конгрес кај што го менуваат, ако не поднесе.
Само ќе го оставам ова тука.
Zdravko Saveski
Апасиeв покажа дeка криминалнитe дeла во политиката во Макeдонија сe исплатуваат. Покажа и дeка играњeто на картата на национализмот сe исплатува. Во таа смисла, макeдонската политика го заслужува...www.facebook.com
Паблик е, може да го прочитаат и луѓе што немаат ФБ мислам.
Најави оставка дури и ако победи а не формира влада.ако не сум грешка тој и најави оставка ако изгуби.
Не би рекол: 2006 Владо Бучковски поднесе оставка од позицијата претседател на СДСМ по дебаклот на парламентарните избори. 2008 Шеќеринска исто така поднесе оставка од истата позиција по уште поголемиот дебакл на парламентарните избори (36 пратеници разлика). Технички, иако не директно преземајќи политичка одговорност, и Заев по поразот на локалните и претседателски избори 2009 си замина од позицијата претседател на СДСМ, зашто Црвенковски се врати по завршувањето на претседателскиот мандат. Политичка одговорност е мисловна именка кај ДПМНЕ - е поточно.Не верувам дека ќе поднесе оставака. Политичка одговорност после изборен пораз е мисловна именка во Македонија.
Нашиот народ не знае да гласа за повеќе партии. И една ни е многу.Еве графика за изборите во Северџистан!
Прегледај го приврзокот 259058
ne mislam дека северџганиве нешто ќе разберат ама нека е за идните генерации.