Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Борат

Сагдиев
Член од
22 јули 2019
Мислења
1.225
Поени од реакции
661
Прво да им се обратам на тие што седат дома и не излагаат на гласање, вас би ве ликвидирал без око да ми трепне, ич к.р не ме боли пд што не сте задоволни се додека седите дома и не давате никаков придонес да се поништат сијамските близнаци сдсдпне и сите предавства што ги напраија последниве 3 години, да и дпне кој глумеа патриоти а само климаа со глава на се што одработи копилето од Муртино, за тоа вчера им беше врачено решението за ликвидација. Е заради вас Левица нема 10, 15 пратеници, заради вас ќе има 3 албански партии на власт и НИЕДНА македонска, лембети едни.
Дпне нека се самоукинат уште одма, по можност уште вчера, сите за раце и од камени, нека врзат по еден камен на глождови за секој случај, а кај палатата ја ќе им пуштам багери да средат.
За овие што гласаа за сдс, само се надевам дека еден ден ќе се свестите за предавствата што ги напраивте ама ќе биде касно, се надевам нема и гробот да ви се знае.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Другарот Апасиев рече:
levcar.jpg

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Ова со два три пратеника мањак може да се погоди и успешен резултат. Сега Зоти ќе преговара прв...и ако не даде што ќе му побараат тука е Мицко да даде секогаш повеќе....и пак Мицко ќе се погоди како победник.....јеботе. Може сепак ќе паднат тендери, покриен ќе бидам од сите страни.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.737
Ова со два три пратеника мањак може да се погоди и успешен резултат. Сега Зоти ќе преговара прв...и ако не даде што ќе му побараат тука е Мицко да даде секогаш повеќе....и пак Мицко ќе се погоди како победник.....јеботе. Може сепак ќе паднат тендери, покриен ќе бидам од сите страни.
Мицко можно е денес да поднесе оставка, такви најави има.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Уште не прошле 24 часа од изборите одма плукање по Левица, се јавуваат некои полтрони, експерти по нарачка и циркузанти како Ѓунер Исмаил и Бранимир Јовановиќ, како тоа Левица била фашистичка организација... ова за мене е доказ дека успех се не прашта во оваа банана држава.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.020
Поени од реакции
5.906
Прво да им се обратам на тие што седат дома и не излагаат на гласање, вас би ве ликвидирал без око да ми трепне, ич к.р не ме боли пд што не сте задоволни се додека седите дома и не давате никаков придонес да се поништат сијамските близнаци сдсдпне и сите предавства што ги напраија последниве 3 години, да и дпне кој глумеа патриоти а само климаа со глава на се што одработи копилето од Муртино, за тоа вчера им беше врачено решението за ликвидација. Е заради вас Левица нема 10, 15 пратеници, заради вас ќе има 3 албански партии на власт и НИЕДНА македонска, лембети едни.
Дпне нека се самоукинат уште одма, по можност уште вчера, сите за раце и од камени, нека врзат по еден камен на глождови за секој случај, а кај палатата ја ќе им пуштам багери да средат.
За овие што гласаа за сдс, само се надевам дека еден ден ќе се свестите за предавствата што ги напраивте ама ќе биде касно, се надевам нема и гробот да ви се знае.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Македонска партија во парламент не постои уште од 1991 па наваму.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.296
Поени од реакции
18.292
Добро бе луѓе, до кога ќе живеете во бајки дека сте некакво мнозинство? Пред 5 - 6 години кога пратев статистики, албанските ученици беа над 30% од вкупниот број, според завод за статистика, бројот на муслимани надмина над 50%. На знам ти лично што очекуваш и што мислиш во која држава живееш, но очигледно реалноста и не ти е така блиска.
Проблемот е што бројот на гласови не соодветстува со твојата теорија и бројот на пратеници.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Мицко можно е денес да поднесе оставка, такви најави има.
Насетив на последниот дуел помеѓу него и Заев нешто...на крај, кога му спомна овој да не меша фамилија. Не сакам да го коментирам...ако поднесе оставка дефинитивно под притисок се целиве случувања, и прашање е какви се игри се играат. Премногу брутално сценарио е во кое и јас одбивам да верувам.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.206
Поени од реакции
30.396
D

Deleted member 95595

Гостин
Единствен спас во моментов ни е СДСМ и ДПМНЕ да се здружат, друго не гледам. Ама ќе видиме од Кале шо ќе кажат.....

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Среќен си знам....свршуваш сиротиот ти на победата на Зоти и компанија :)
Можно е сеуште да мислиш дека се радувам на победата на СДСМ и дека имам било каква корист од тоа? Јас се радувам на поразот на ДПМНЕ затоа што ништо не научија од падот на Гвујо.

D

Deleted member 95595

Гостин

Urime
Каде го изјави ова Ахмети? Во живо, пред камера? Ако не, не вервам....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom