Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Pored tekstot, sekojdnevno bil vo kampanji. Ete gi novite klasteri. Posto e politicar nisto cudno i drugi politicari da se imaat zarazeno.

100% некој клет каур го заразил, да нема Шалбанец премиер.

Pored tekstot, sekojdnevno bil vo kampanji. Ete gi novite klasteri. Posto e politicar nisto cudno i drugi politicari da se imaat zarazeno.

Значи ништо не се ифтарите и празниците како што ке биде сега со ова собиранките партиски....Требаше строго да се забранат физички кампањи каде се собираат повеќе граѓани а не да ми глумат овде протоколи жими таквото.Никој не почитуваше дистанца и мерки на овие собиранки,се беше тоа шминка за тв и слично.Требаше комисијата многу сериозно да го разгледа ова и да дозволи само медиумска кампања....Сега ке биде калакурница со новозаразени и тука кластер не може да знаеш и да сакаш.Бруки невидени

Значи ништо не се ифтарите и празниците како што ке биде сега со ова собиранките партиски....Требаше строго да се забранат физички кампањи каде се собираат повеќе граѓани а не да ми глумат овде протоколи жими таквото.Никој не почитуваше дистанца и мерки на овие собиранки,се беше тоа шминка за тв и слично.Требаше комисијата многу сериозно да го разгледа ова и да дозволи само медиумска кампања....Сега ке биде калакурница со новозаразени и тука кластер не може да знаеш и да сакаш.Бруки невидени

Problemot e sto sega virusot e daleku porazsiren nego pred nekolku nedeli. Normalno taka i polesno i pobrzo ke se siri. Toa e.

Јас да си опитам, добро полиција ќе шета по плаживе? И кога сум во вода без маска ќе ме бркаат со пливање?  :icon_mrgr::tapp::facepalm::sakasuste::uzi:
Не му излегвам од вода, мајмуни

Јас да си опитам, добро полиција ќе шета по плаживе? И кога сум во вода без маска ќе ме бркаат со пливање?  :icon_mrgr::tapp::facepalm::sakasuste::uzi:
Не му излегвам од вода, мајмуни
Ќе партолираат со скутери на вода и ако со некого/некоја не сте оддалечени два метра ќе ве мава со пендрак.

А ма
Ќе партолираат со скутери на вода и ако со некого/некоја не сте оддалечени два метра ќе ве мава со пендрак.
А маска ако не носам, шо ќе ми напрат? :eek:

Овие угостителите ретко алчен народ биле....
Малку им било олеснувањево со новиве мерки,сакаат да може и прослави да се одржуваат.
А зошто да не може? Ај да живееш у некоја дисциплинарана држава со воспитани,културни луѓе па ке речеш срам да им е,вака кога од првиот човек у држава па се до обичен човек к.р ги боли.Пред банка 254389654 луѓе се туркаат,зашто па дискотека некоја да стои затворена?

Не може после толку одржани партиски средби со граѓани да не се разгори....утре самите избори и крајно славењето на победниците......ќе имаме сигурен буст на новозаразени за околу 10тина дена.
А каде е вишната на шлагот? Финалето се ближи.....иде Курбан Бајрам.....околу 10 Август (со вклучена инкубација) ќе биде многу весело.

Од толку држави што се испофалија со вакцини една ке упали ваљда

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom