Xibalba
Господин Господин
Pored tekstot, sekojdnevno bil vo kampanji. Ete gi novite klasteri. Posto e politicar nisto cudno i drugi politicari da se imaat zarazeno.
100% некој клет каур го заразил, да нема Шалбанец премиер.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pored tekstot, sekojdnevno bil vo kampanji. Ete gi novite klasteri. Posto e politicar nisto cudno i drugi politicari da se imaat zarazeno.
Значи ништо не се ифтарите и празниците како што ке биде сега со ова собиранките партиски....Требаше строго да се забранат физички кампањи каде се собираат повеќе граѓани а не да ми глумат овде протоколи жими таквото.Никој не почитуваше дистанца и мерки на овие собиранки,се беше тоа шминка за тв и слично.Требаше комисијата многу сериозно да го разгледа ова и да дозволи само медиумска кампања....Сега ке биде калакурница со новозаразени и тука кластер не може да знаеш и да сакаш.Бруки невидени
Ќе партолираат со скутери на вода и ако со некого/некоја не сте оддалечени два метра ќе ве мава со пендрак.Јас да си опитам, добро полиција ќе шета по плаживе? И кога сум во вода без маска ќе ме бркаат со пливање? 
Не му излегвам од вода, мајмуни
А маска ако не носам, шо ќе ми напрат?Ќе партолираат со скутери на вода и ако со некого/некоја не сте оддалечени два метра ќе ве мава со пендрак.
Ке се договорите некакоА ма
А маска ако не носам, шо ќе ми напрат?![]()
Ke ti ja piknat glata pod vodaА ма
А зошто да не може? Ај да живееш у некоја дисциплинарана држава со воспитани,културни луѓе па ке речеш срам да им е,вака кога од првиот човек у држава па се до обичен човек к.р ги боли.Пред банка 254389654 луѓе се туркаат,зашто па дискотека некоја да стои затворена?Овие угостителите ретко алчен народ биле....
Малку им било олеснувањево со новиве мерки,сакаат да може и прослави да се одржуваат.