Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секако дека не@Syn те исшораа денес другарите од Уефа со страшното ффп.[emoji846]
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Морав да те брецнам бе,не се саклдисувај многу.[emoji846]Секако дека не
Ги поебаа сите клубови меѓу кои и оној за кој ти навиваш но ок, мене ме исшорале))
Читај ја одлуката прво, признаваат дека работеле криминално, ама застарено било делото, како тоа ме исшорале мене кога Интер секоја година беа предмет на контрола од нив, што очигледно не е случајот со арапите. Не сум ти ја крив што Интер не се криминогена организација и не се обидуваат со матни и коруптивни зделки да се издигнат на врвот на светскиот фудбал, денот кога тоа ќе биде случај ја ќе престанам да навивам за нив, за тебе не знам. Т.е. после све за јуве и ти што си кажал, најверојатно и ти ќе престанеш да навиваш за нив.
Ќе плаче догодина дека немал играчи и ќе го сожалувамеКонте му рапортирал на Жанг по имејл, и по грешка го пратил до еден куп други во Интер...![]()
![]()
Помеѓу другото, во имејлот ги барал Џеко, факинг Видал и некој стопер од Тотенхем.
Значи се претвораш во гомно хехехеСе претворам во @Stefan-kobe , во суштина...
Pic or didnt happen. Hehe smejem se grokcemГи чекам 3+ за еденн куп пари. Ако ја наштеловаат 1:1, сВе да им ебам.
Nogo jakite igraci pa go minirat daj ne zaebavaj.Готов е Конте,го минираат играчиве.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk