Povrzuvaat 1+1 - im treba igrac a Barsa sakala da go prodade (barem spekulacii ima) i ete ti spekulacija.И пред да изгуглам знам дека шпекулацијава е или од Сан или од Фејл. Другиве медиуми и кога трачарат осет имаат, логика треба да имаат шпекулациите.
Подрж ми го копилето, да идам да и се наругам на онаа копиларкатаВие и Сити за бекои, овие за голмани рекордери
Игорче, пошто си познавач на пиво, купи си гајба од најквалитетното и уживај! Што те боли тебе за Дембеле, ги по**авте Барса со тој продавачот на тепалки за муви, наздравје нека ви е! Фарса нека му мисли натамуPovrzuvaat 1+1 - im treba igrac a Barsa sakala da go prodade (barem spekulacii ima) i ete ti spekulacija.
На ниедна позиција не сме рекордериПодрж ми го копилето, да идам да и се наругам на онаа копиларката
Вие сте рекордери за секоја позиција
Автоматски споено мислење:
Игорче, пошто си познавач на пиво, купи си гајба од најквалитетното и уживај! Што те боли тебе за Дембеле, ги по**авте Барса со тој продавачот на тепалки за муви, наздравје нека ви е! Фарса нека му мисли натаму![]()
па загрижен е за тие 20милиониПодрж ми го копилето, да идам да и се наругам на онаа копиларката![]()
Вие сте рекордери за секоја позиција
Автоматски споено мислење:
Игорче, пошто си познавач на пиво, купи си гајба од најквалитетното и уживај! Што те боли тебе за Дембеле, ги по**авте Барса со тој продавачот на тепалки за муви, наздравје нека ви е! Фарса нека му мисли натаму![]()
Нека биде така, мене ми се чини дека Кики и овј голферот што ја носи маската како Бојко се поскапи од тројцата што ги наброја! Ама штом ти викаш така, нека биде по твоеНа ниедна позиција не сме рекордери
Вие ги држите централен и десен бек, и средина со Погба![]()
Ти па толку загрижен за мене. Тие 20м секако ќе си течатпа загрижен е за тие 20милиони
глеаш што вика ако Барса го шитне мора одма да им ги префрли на Дортмунд
мислиш Игорче ке ги лапа
Sent from my iPhone using Tapatalk
Оние ботојте од фан клуб Барселона уште мислат дека гејмерот вреди и дека Дортмунд не ги ограбијаХа ха ха
Еднаш помина преварата наречена Дембеле.
Во фан клубот на Барселона има најмногу ретарди на метар квадратен. Барселона ја замразив заради нив. Вака им одат муабетите: Еј, овај Ракитич е стар и спор, ај да го шитниме. Слушам Манчестер бил заинтересиран за него, сигурно ќе платат 60 милиони (кутриот Ракитич не вреди ни 25, плус никој не би го купил), или ајде да го земеме Нејмар, ќе го трампаме за Дембеле и плус ќе ни доплатат.Оние ботојте од фан клуб Барселона уште мислат дека гејмерот вреди и дека Дортмунт не ги ограбија....100 и кусуро милионски грабеж до коска...поарно Делофеу да го задржеа
![]()
И јас заради истото ги замразив......и во живо шо ги знам исти се...како под ист калап праени...Во фан клубот на Барселона има најмногу ретарди на метар квадратен. Барселона ја замразив заради нив. Вака им одат муабетите: Еј, овај Ракитич е стар и спор, ај да го шитниме. Слушам Манчестер бил заинтересиран за него, сигурно ќе плати 60 милиони (кутриот Ракитич не вреди ни 25, плус никој не би го купил), или ајде да го земеме Нејмар, ќе го трампаме за Дембеле и плус ќе ни доплатат.
Страшна работа колку се изгубени во времето и просторот.
Претпоставувам на ,,Мирор" дека се повикуваат. Иако Џон Крос е коректен новинар, ваков трансфер апсолутно никогаш нема да се случи.Голманашиве
Сакаат да го укључат и Кепа у трансферот. А може и да се опрчат 120 мил колку откупната клаузула.
Според статијава АС потврдуваат за шпекулацијата, највероватно од свои извори што ги имаат.Претпоставувам на ,,Мирор" дека се повикуваат. Иако Џон Крос е коректен новинар, ваков трансфер апсолутно никогаш нема да се случи.
Ја прочитав во меѓувреме. Празно некако ми изгледа.Според статијава АС потврдуваат за шпекулацијата, највероватно од свои извори што ги имаат.
Еве и на англиски го имаат:
Diario AS can confirm Chelsea's interest in Atlético Madrid's goalkeeper, who they have as a priority signing this summer.
Па кој не би сакал да брани во клуб каде што одбрана се Кристенсен и Рудигер? Толку би имал работа што веднаш би се прославил.а не знам ни зошто Облак би го напуштил клубот.