Формула 1 - сезона 2020

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2020 ?

• Вкупно гласачи
    89
Ferrari нека се самоуќинат ... кои глуперди

Мекларен изненадуваат, а Ферари дноооооооооооо
Автоматски споено мислење:

Идиоти.

Нека не се радува Карлос многу, оти в година следува Major downgrade хехе.

Последно уредено:
Ептен позитивно ме изненадија со клвалфикацииве, мислев ќе ги откажат ама добро е (y)

Окон и Газли MVP денес, многу јако извозеа. И нормално Хамилтон само си докажа уште еднаш дека не е за џабе 6-кратен шампион, без разлика што го хејтам кога се лигави :icon_mrgr:

На Расел да му го дадат мерцедесот ке го исцепи хамилтон.

Мене Окон воопшто не ме изненади, отсекогаш бил силен на квалификации, секогаш ги победувал совозачите од екипата ама слаб е на трка, очекувам утре ништо посебно да не направи

Аууу одлични квлаификации, бравос за сите возачи особено за Хамилтон, покажа зашто е број 1 возач во моментот, штета што Верстапен се изврте и браво за Саинц, покажува дека Мекларен е во добро темпо на оваа патека. Целиот мој осврт на денешните квалификации на видеото подолу:

Баш истото го мислев. Кој баксуз. Алонсо 2. :pos:
хаха можно е

Според ситуацијава најголем губитник е Сајнц што ќе иде во ферари. После него Алонсо, Рикиардо полн погодок направи со трансферов у Мекларен.

Ферари барем знаеме дека може да се борат за титула. Мекларен мислите дека може да се борат за титула како тим што купува мотори од други? Највеќе им давам по некој подиум и толку, све додека не најдат екслклузивен партнер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom