- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.842
- Поени од реакции
- 115.986
Ја само да прашам кај е пресингот од првиот дел на сезоната, и не, не е за другар.
Abe da e samo Skriniar, site odbranbeni se izgubeni...od prv do posleden vo ovaa 3-5-2...Deka mozebi na skriniar i godin ne im odgovara formacijata, toa e tocno, ama formacijata ne bese kriva sto skriniar sezonava brani kako putka, ne bese kriva koga vlahovic od centar do gol si terase uz tocno 0 obidi na milanco da mu ebe 100 majki, u ebanata 94ta minuta, ili so lece sto branese ko da e anemicen i nejaden, ili denes sto bese napraen majmun od ebaniot lazovic. Istovo vazi i za godin koj ko i skriniar, do lani kosese sve sto ke mu dojde kaj simeone. Baska, 9 meseci treniraat so konte, ne e deka nesto ne mozat da naucat i da se adaptiraat na nova formacija.
Ne moze da e zadnja faza od mec i tolku pickarski i lezerno da branis, toa e nedopustlivo, makar i faul da naprais u opasna zona za udar, ovie babanive i so bolonja i denes branat ko da e prijatelski natprevar i rezultatot e vo vtor plan. Ne se samo ovie 2ca u prasanje, ama namerno niv samo gi spomnuvam jer treba da se lideri u timov, a ne se, nema sto da se fakam za invalidite u timov, od niv i ne se ocekuva mnogu
Konte pravi greski se gleda deka ne mu ide so pristapov, ama igracive se posebna prikazna. Za ocekuvanje e nekoj loso da igra, narocito mega talentite ko kandreva, galjardini, dambrosio i red drugi vakvi, ama nekoj da mi kazese deka skriniar i godin sezonava ke branat kako najgolemi picki na planetava, toa ke mi bese ramno na sci fi. I edniot i drugiot bea poznati po agresivno igranje u odbrana, 200 klipa ima na netov kako skriniar vlaga u igrac i go raznesue u reklami. Neprepoznatlivi se i on i godin konkretno za ova, formacijata nema vrska sto skriniar gubi smesno dueli so uste posmesni fudbaleri, a uste poise me iritira faktot sto posle bolonja haos prael konte u soblekuvalna i oni pak istata pickarska pesna posle 4 dena ja isteraa.
Za godin sum skoro siguren deka posle sezonava si ide, a za skriniar ako dojde ponuda od nad 50m evra isto, ubeden sum deka ke ja prifatat. Ne deka e los igrac, naprotiv, nit pa deka sakam da si odi, ama ete se obiduvam da se stavam na mesto na upravata i konte, od nivna perspektiva smetam deka ke prifatat ponuda za nego i nema da se tegavat ko za lautaro, ocajnive 10 meseci ke si go napravat svoeto u ovaa situacija.
p.s. I eve eden mnogu porazitelen fakt, ako razbrav dobro, celi 20 bodovi se izgubeni sezonava do sega vo situacija koga timot imal vodstvo.
Битно на пријателската со нас,нозе им искрши на децата.Deka mozebi na skriniar i godin ne im odgovara formacijata, toa e tocno, ama formacijata ne bese kriva sto skriniar sezonava brani kako putka, ne bese kriva koga vlahovic od centar do gol si terase uz tocno 0 obidi na milanco da mu ebe 100 majki, u ebanata 94ta minuta, ili so lece sto branese ko da e anemicen i nejaden, ili denes sto bese napraen majmun od ebaniot lazovic. Istovo vazi i za godin koj ko i skriniar, do lani kosese sve sto ke mu dojde kaj simeone. Baska, 9 meseci treniraat so konte, ne e deka nesto ne mozat da naucat i da se adaptiraat na nova formacija.
Ne moze da e zadnja faza od mec i tolku pickarski i lezerno da branis, toa e nedopustlivo, makar i faul da naprais u opasna zona za udar, ovie babanive i so bolonja i denes branat ko da e prijatelski natprevar i rezultatot e vo vtor plan. Ne se samo ovie 2ca u prasanje, ama namerno niv samo gi spomnuvam jer treba da se lideri u timov, a ne se, nema sto da se fakam za invalidite u timov, od niv i ne se ocekuva mnogu
Konte pravi greski se gleda deka ne mu ide so pristapov, ama igracive se posebna prikazna. Za ocekuvanje e nekoj loso da igra, narocito mega talentite ko kandreva, galjardini, dambrosio i red drugi vakvi, ama nekoj da mi kazese deka skriniar i godin sezonava ke branat kako najgolemi picki na planetava, toa ke mi bese ramno na sci fi. I edniot i drugiot bea poznati po agresivno igranje u odbrana, 200 klipa ima na netov kako skriniar vlaga u igrac i go raznesue u reklami. Neprepoznatlivi se i on i godin konkretno za ova, formacijata nema vrska sto skriniar gubi smesno dueli so uste posmesni fudbaleri, a uste poise me iritira faktot sto posle bolonja haos prael konte u soblekuvalna i oni pak istata pickarska pesna posle 4 dena ja isteraa.
Za godin sum skoro siguren deka posle sezonava si ide, a za skriniar ako dojde ponuda od nad 50m evra isto, ubeden sum deka ke ja prifatat. Ne deka e los igrac, naprotiv, nit pa deka sakam da si odi, ama ete se obiduvam da se stavam na mesto na upravata i konte, od nivna perspektiva smetam deka ke prifatat ponuda za nego i nema da se tegavat ko za lautaro, ocajnive 10 meseci ke si go napravat svoeto u ovaa situacija.
p.s. I eve eden mnogu porazitelen fakt, ako razbrav dobro, celi 20 bodovi se izgubeni sezonava do sega vo situacija koga timot imal vodstvo.
Отпадот од Манчестер ви е најдобар во клубот. Ха ха ха ха хаха ха ха ха ха ха ха ха ха ха.Само Алексис, Лукаку и Јанг вчера преодна оценка, другите сите би ги убил.
Леле, изгорен сум за финале Манчестер-Интер. Ако тепа Манчестер ќе го заебавам @Stefan-kobe до 2029 година.U finale sigurno ke ima jak tim, ili mancester ili sevilja moj tip.
sevilja se isto dobri sezonava, onoj lopetegi ubavo gi sredil, ls sigurno mislam fakaat u spansko a i nemaat los tim voopsto, plus ova e nivno natprevaruvanje : )))Леле, изгорен сум за финале Манчестер-Интер. Ако тепа Манчестер ќе го заебавам @Stefan-kobe до 2029 година.
Ама пошо нема да тепа јас ќе те заебавам тебе. До 2030.Леле, изгорен сум за финале Манчестер-Интер. Ако тепа Манчестер ќе го заебавам @Stefan-kobe до 2029 година.
Рак се Севиља али добро, толку си ги гледал.sevilja se isto dobri sezonava, onoj lopetegi ubavo gi sredil, ls sigurno mislam fakaat u spansko a i nemaat los tim voopsto, plus ova e nivno natprevaruvanje : )))
Ама пошо нема да тепа јас ќе те заебавам тебе. До 2030.