Partizanen banditen
Психијатриски случај
- Член од
- 24 август 2016
- Мислења
- 5.920
- Поени од реакции
- 17.891
Koга е Мегваер во прашање, хајлајт на сезоната.
![Љубов :love: :love:](/styles/default/xenforo/smilies/inlove.png)
Ама никој никаде не кажа дека Мегваер е подобар од Де Лихт, си ги вртите муабетите како ви одговарат.Де Лигт е минимум 2 класи над коњот, ама игнорантноста и нарцисоидноста ви пречи на сите ПЛ фанбојс.
Како што велат енглезите get off your high horse.
Немам испуштено наптревар на Јуве којзнае колку години и дефанзивец како Де Лигт е генерациски талент, без сомнеж ќе биде подобар и од Киелини. Го немаше вчера и потоп Јуве.
После Јуве, Јунајтед го гледам најчесто (и Валенсија) ради кладионица, пратам само неколку тима. Мегваер е преплатен и преценет коњ.
Мада, повеќе би ги споредувал Демирал (15мил) - Мегваер и Бонучи - Де Лигт.
Не спомињајте играчи на Лестер, од нив ни зависи ЛШСујончу бе![]()
Втор најдобар стопер бил у ПЛАма никој никаде не кажа дека Мегваер е подобар од Де Лихт, си ги вртите муабетите како ви одговарат.
Мегваер - преплатен е во секој случај, сите се сложвиме со тоа, преценет во никој случај и дефинитивно не е коњ, иако изгледат малку .
Втор најдобар стопер заедно со Лапорте во Премиер Лига после Ван Дајк.
И ако не сложвиш, а очигледно е дека имаш различно мислење, те молам не ми реплицирај.
Немам пропуштено ниту еден натпревар на Јунајтед неколку сезони уназад и знам што значи Мегваер за одбраната на Јунајтед и не можам веќе да читам како ми го споредувате со полу-играчи ко Демирал,Ачерби,Тарковски....
Вчера мозокот му го испи СакаСојунчу.
И?Вчера мозокот му го испи Сака
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Аааа, тогаш Ок, јак бил!Вчера мозокот му го испи Сака
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Толку беше само му го испи мозокот
Коси трева овојАааа, тогаш Ок, јак бил!
А извини вака кој беше Сака? Црнецот што трча покрај линијата или оној по средина?
Добар, ама неконстантен. На почеток на сезонава играше одлично и мислев дека нема да има потреба да се купува нов лев бек. Ама после скроз се изгуби и сега веќе еве многу ретко игра.Прегледај го приврзокот 258363
Луѓенца, шо играч е Емерсон?
Искраено го неам баш пратено... мислење за него?
A sto ubavo uste edna godina vo Frankfurt ke mu legnese ili vo drug klub pogolem od Frankfurt ama pomal od Real. Steta ima potencijal vo nego.