- Член од
- 23 мај 2019
- Мислења
- 4.536
- Поени од реакции
- 5.267
Уаааауууу човече сигурно си во самоизолација, глеам партали те напраиле... едвај го најдов постот за да напишам нешто за твојата искреност.Ме заболе мене кој е Црпе, кој е Жмицко, кој е паторот. Ви се имам изгубено више у партискиве патетични надимаци. Јас гледам дека 30 години две македонски партии и дузина ѓубриња од политичари го дупат народот, го веат со некакви велепатриотства и велепредавства, лажни ветувања, целосна злоупотреба на еден кутар народ со низок коефициент на интелигенција што се ложи на некакво припадништво, и вика „леле фала ти мајсторе“ коа истиве ќе му го начукаат у гз.
Велиш те заболе а цело време пишуваш токму за Црпе и екипата, што е точно првото или другото?
Од толку патувања по старите демократии си изгубил врска со своите корени не е тоа на добро... туку како тоа дојде до IQ на народот?
Дали заради патувањата по белиот свет дојде до сознание дека твојот народ е со низок IQ?
Колку е твоето IQ?
Што те прави компетентен да говориш за неговото, на народот, IQ?
Кога говориш за народот мислиш на Македонците или на сите кои живеат во Македонија, како и да е и во едниот и другиот случај не си во право.
Ќе изнесам само 2 примера а ги има многу, а поентата е како тоа сите северџани до еден (леви+десни+шарени) го обвинуваат народот дека е глуп и не разбира ништо, дека е ретардиран (додека воспеваат Ретардињо за премиер) а тие самите се производ на тој народ, значи имаат педигре (кое не е купено на пазар ами е по се изгледа вистинско) на тупи и глупи????
Како успеале тие да бидат нешто подобро и повисоко од својот народ и зошто ако е така не покажат човечност па му покажат и на својот народ да стане како нив ......?
(примерите се: на северниот сосед им инсталираа пеееееруша за премиер само за да ги понижат, дали тоа ги прави тупи и глупи?
Во Цроатиа поранешната претседетелка им читаше како на ...
...)