- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.985
- Поени од реакции
- 74.055
Познанициве од Србија кои оболеа и имаа симптоми кои се класични за помлади луѓе (висока температура ден-два, изгубено сетило за мирис и вкус, пролив) ги лечеа со сумамед и со масло од диво оригано.
Иста крвна група сме, најризичната според досегашните студии
Сигурен сум дека на крајот ќе излезе дека крвниве групи имаат некаков удел во симптомиве.
Со лесно опоравувањето.
Автоматски споено мислење:
Проливот дефинитивно ти е од короната. Тоа е еден од почетните симптоми.Не ме гњавиш, прашај/те било што, се што треба ќе споделам, впрочем затоа и пишав овде, ако има некој искуство или е доктор да даде мислење.
Одма се јавија симптомите, немав наоди на малаксаност, само осетив дека ми се покачува температурата и очите како да ми тежеа.
Цинк не пијам ама веќе неколку луѓе ми препорачаа, цинк и селен, така да од утре ќе си набавам и тоа.
А могуче е проливот од короната да е, who knows.
@pixa
Позитивни мисли имам бро (а и позитивен сум хехехе), само малце грижа ми е ради моите, татко ми има 2 стента, а мајка ми е со 300 проблеми, вени, срце итн. До сега немаат ништо, дај боже така да остане.
Автоматски споено мислење:
A позитив, и не, не ме советувале така да лежам.
Иста крвна група сме, најризичната според досегашните студии
Сигурен сум дека на крајот ќе излезе дека крвниве групи имаат некаков удел во симптомиве.
Со лесно опоравувањето.