Психологија сам кажа не те бива. Економија веќе неколку пати ти посочив основни работи ама ништо не разбра така да и тоа не те бива. Во Русија не си бил ама све знаеш... Формираш мислење од два клика, пак твој зборови.... Пеер, ме мрзи да пишувам повеќе, пошто остана само да те правиме будала што и не е толку тешко, премногу материјал има во овој пост...
Незнам у што филм си влезен. Јас сум Македонец што претежно живее во АУС. Ниту сум русофил нит ме заболе кур за нив, реално јас сум повеќе западно настроен него било кој.
Јас ти пишувам што сум видел и доживеал, што е објавено на нет од западни извори според твој два клика критериум ти ми кажуваш приказни за минималци и си вадиш проценти од ракав за просеци и минималци најверојатно базирани на твој лични искуства и фрустрации од МКД пошто очигледно од минималец повеќе и не си видел.
Ајде да се разбереме сељачки, ќе ги тргнеме „богаташите и сиромасите“ од метрополите, Москва и Скопје, еве да ги споредиме 10тите најголеми градови.
10ти најголем град во Русија е Ростов на Дону.... Еве што вика salaryexpolorer.com... 2 клика истрага, пошто моето лично искуство нема да го земеме за релевантно а твоето рекла казала упоште не вреди да го коментираме.
Average Salary in Rostov-on-Don 2020 - The Complete Guide
www.salaryexplorer.com › salary-survey
- A person working in Rostov-on-Don typically earns around 110,000 RUB per month. Salaries range from 27,800 RUB (lowest average) to 490,000 RUB (highest average, actual maximum salary is higher). This is the average monthly salary including housing, transport, and other benefits.
10ти најголем град во МКД е Струмица... Пази ова е струмица на заев, која важи за БОГАТ регион во МКД. Споредуваме милјонски град со 30К струмица...
Search Results
Web results
Cost of Living in Strumica. Apr 2020. Prices in Strumica
www.numbeo.com › Cost of Living › North Macedonia
Add data for
Strumica ... Also, consider looking into aggregate data for
Average in North
Macedonia ...
Average Monthly Net
Salary (After Tax), 19,833.33 ден.
Значи најниска плата во милјонски Ростов на Дон е 344 евра, а во заева струмца е 320е... Дај сокри се некаде и не замарај повеќе за економија.