Nadvoresnata ima Extra izgled ....site drugi se isti samo Midea se izdvojuva...Dobra klima eso zdravje da se sluzis i dolgo da ja koristis
Stavi Sliki od Klimata vnatresnata i nadvoresnata edinica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nadvoresnata ima Extra izgled ....site drugi se isti samo Midea se izdvojuva...Dobra klima eso zdravje da se sluzis i dolgo da ja koristis
Stavi Sliki od Klimata vnatresnata i nadvoresnata edinica.
Dobro e toa sto Setec e oficijalen uvoznik na Midea za Mk sepak Midea se odlicni inverter klimi ( Midea se najprodavani kineski klimi vo Srbija ) i trebase nekoj konecno da pocne i kaj nas da gi uvezuva a i dobra im e taa merka okolu Garancijata Direktna Zamena ako nedaj boze se rasipe nekoj aparat od MIDEA vo 1-vata godina od kupuvanjeto nezavisno dali klima frizider ili masina za perenje ne ja servisiraat tuku odma ja menuvaat so nov aparat Toa e odlicno.Nadvoresnata ima Extra izgled ....site drugi se isti samo Midea se izdvojuva...
Дали ова МРТ си го користела саундтраков во приказнине?spored mene najdobrata

Nadvoresnata ima Extra izgled ....site drugi se isti samo Midea se izdvojuva...
За Вангелис знам, ама едно 90% сум сигурен дека и саундтракот од Мориконе го имам слушнато во некоја приказна.Не сум забележал, ама го користеа Вангелис во старите Тврдокорни:

Nesto slicno i mene ke mi treba bidejki terasata e mn.mala nema.mesto od vratata i prozorot....nekako visecki profil ke treba da se napravi ...ili kako so kavrami na gornata terasa dase stegne so tiploni...ama taka ima opcija da ima vibracii pri rabota.... Ne znam kakvo care da se bara..... Ako ima nekoj.iskustvo so specificna montaza na nadvoresnata neka spodeli....sliki ..sto/kako...Mozhe malku nadvor od temata, ama da ne znae nekoj majstor shto bi mi napravile metalni profili/drzhachi za montazha na nadvoreshnata edinica na terasa? Monterite na klima mozhele samo na drzhachite od ogradata da mi ja namestat a jas bidejkji sakam da ja zastaklam terasata mi treba drzhachi shto bi gi stavil vo niskiot del od terasata (kako na slikava).
Neli vikase deka sakas da go prodades LG-to ?40 m2 ставено на 25 степени да одржава,ЛГ то троши 160 вати
Ne razbrav bas sto/kako ...ali na.nadvoresna temperatura +26/7 denes podesena na 25 ...pa sto da bi troselo ..koga T e stepen/dva +/-40 m2 ставено на 25 степени да одржава,ЛГ то троши 160 вати